Şahsen ben biraz kızdım. Asgari ücret dendi o kadar millet beklentiye girdi dolar o sıra 1tl arttı sistemler pahalılandı. Keşke ALMANYA İÇİN deseydi.baya sessizlik oldu. video sonra
Kismet olayiŞahsen ben biraz kızdım. Asgari ücret dendi o kadar millet beklentiye girdi dolar o sıra 1tl arttı sistemler pahalılandı. Keşke ALMANYA İÇİN deseydi.
Knka parçaları öyle çok çok ucuz değil burdakinden ama paraları değerleriAdamlar ayda 15.000 TL maaş alıyor hem bilgisayar parçalarıda oralarda daha ucuz
Ben 3500 birim olsa razıyım hâlbuki insanların hayalî şöyle böyle oyun oynatacak bir PC alabilmek olmamalı1500 birim paraya neler alınıyor...
Yaw bunda ne war ağam bizlen eğleniyAlmanya'da asgari ücretle 10700k ve 3070 ile monitör dahil bir sistem toplanabiliyor.
daha doğru bir video var
almanyada olmak isterdim yaşıyo olmak çok güzel olurduAlmanya'da asgari ücretle 10700k ve 3070 ile monitör dahil bir sistem toplanabiliyor.
bu kanalı izliyormusundaha doğru bir video var
VATAN HAİNİ
40000tl ile amerikaya gidip şuan hala 1 yıldır yaşayan biliyorumAbi almanya ya kaçmak için ne kadar lazım?
Belki şaka olsun diye yapmıştır. Yarın gerçek sistemi atar [emoji1787]Agam bizimlen eğlenir. "Asgari ücret sistemi geliyor" derken bunu beklemiyorduk. Hani biz orda yaşamıyoruz ya hani...
orada mı yaşıyorsunayrica bu amazon sayfasi
mindfactory.de daha ucuza gelir.
rahat bi böyle 100-150 euro daha uyguna bulunur.
aklinizda bulunsun ))
www.mindfactory.de