Rambo87
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
Gel bro gel.başlarım böyle işe ben üni ye kadar para biriktirip almanyaya kaçıyorum.
Gel bro gel.başlarım böyle işe ben üni ye kadar para biriktirip almanyaya kaçıyorum.
Benim de bu videoyu izleyip Almanyaya taşınasım geldi.başlarım böyle işe ben üni ye kadar para biriktirip almanyaya kaçıyorum.
birazda almanca öğrendimmi orda bir ünide yazılım mühendisi olurum belki.Gel bro gel.
Gecmis olsun !!!!Çıldırmammak elde değil bu videoyu izleyip
Adamlarda ''asgari'' ücret biz de 15k lira ediyor bu sistem hatta bi de bunun vergisi var üstünde.
Adamlar şey diyordur ''ya madem agari ücretle bile 10700kf ve 3070li sistem toplayabiliyoruz ulan bu 3060, 10400f filan neden var ki?''
Insallah bro. Gelecekin istikbalin iyi olsunbirazda almanca öğrendimmi orda bir ünide yazılım mühendisi olurum belki.
gel beraber gidek hocam bir ay çalışıp o sistemi alırız zaten ama sokakta yatmamız lazımBenim de bu videoyu izleyip Almanyaya taşınasım geldi.
sağol reisGecmis olsun !!!!
Ben cok dedim ama rambo efendimize yav he he itab edildinde. Bizde yav he he dedik.
neyse ben cokomel siparis edicem. Kafam esdi.
1 cent bile gelmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Insallah bro. Gelecekin istikbalin iyi olsun
Yani yaklaşık bi 2 liradan daha ucuz sizin orda.1 cent bile gelmiyor
Ben dayımlarda kalırım da seni bilememsokakta yatmamız lazım
2 yorgan getirirsin artık ben yere gazete sererim yastık sıkıntısı yok zaten çoğu zaman yastıksız yatıyomYani yaklaşık bi 2 liradan daha ucuz sizin orda.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben dayımlarda kalırım da seni bilemem