Neler Yeni

Donanım Arşivi App Olmalı mı?

Donanım Arşivi Forum App olmalı mı?

• Evet olmalı. Destek verebilirim.

• Hayır böyle iyi.

• Farketmez

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

oTToman16

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Adem SOY
iyi bir dizayn ile çıkabilir ama app de sorunlar olabilir. DAha önce baska forumlar denedi olmadı. tutmadı.
İşte biz DA olarak daha önce yapılmayanı yaparak çok güzel işler yapabiliriz neden olmasın. Başkasının yapamadığını yapmak zaten amacımız. Belli bir maliyeti illaki olacak katılıyorum. Hep birlikte bence bu işin altından kalabiliriz diye düşünüyorum. Bildirim olarak almak felan. Daha hızlı daha optimize. Bence güzel olur. Birlikten güç doğar. Başlamak bitirmenin yarısıdır. @ErikS @Vesemir @-RutHleSs- @ReXnaTeCh @bariskarali @Vartex @Ryzhem @cfranko @akan @Abdullah Hacıgül

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,519
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Şu an yapılabilecek uygulama PWA kadar stabil çalışmaz. O kadar stabil uygulamayı yaptırmak ise aşırı derecede maliyetli bir durum.

EFFCALLVERS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
Efe Kemal Sever
Selam dostlar.

Donanım arşivi forum uygulaması neden yok. Böyle aktif ve güzel dir forumun App si olması gerek diye düşünüyorum. Tamam biraz maliyeti olabilir ama hepimiz burada bir aileyiz sonuçta. Gerekirse minik bile olsa bağış yapsak şurada binlerce kişiyiz. Bu olay hal olur diye düşünüyorum.
Ne dersin @Abdullah Hacıgül
Bende bu gün tam bu konudan bahsedecektim belki benim telefonumla alakalıdır bilmyorum ama forum mobilde çok kasıyor (gm8)

Berat Gazi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Berat Gazi Yurtseven
Forumda PWA desteği var, uygulamadan bir eksiği yok. Gayet akıcı.
Masaüstünde de telefonda da forum simgesi ana sayfamda duruyor.
Ayni cevabi ben verecektim

ıslatılan ahmak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
341
İsim
ıslatılan ahmak
Olsa iyi olur ama şuan mobilden de kullanımı çok zor değil.

oTToman16

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Adem SOY
Şu an yapılabilecek uygulama PWA kadar stabil çalışmaz. O kadar stabil uygulamayı yaptırmak ise aşırı derecede maliyetli bir durum.
Sayın modum maliyetli derken ne kadar 50 100 bin lira felan mı?

Bence olmali. Daha bugün böyle bir sey aklimdan gecti, simdi de anketi gördüm :)
Ama tabii yapilirsa, olmus olsun diye de yapilmamali.
Sitenin sorun olacagini düsünmüyorum ama forum nasil uygulamaya entegre edilebilir, bilemiyorum :unsure:

oTToman16

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Adem SOY
Bence olmali. Daha bugün böyle bir sey aklimdan gecti, simdi de anketi gördüm :)
Ama tabii yapilirsa, olmus olsun diye de yapilmamali.
Sitenin sorun olacagini düsünmüyorum ama forum nasil uygulamaya entegre edilebilir, bilemiyorum :unsure:
Hayır abi şöyle bile olsa yeter. Uygulama olsun ama uygulama ya girince yine Web tabanlı olsun. İnce hesap da aynı bu şekil yapmış. Onlarınki bizim forum kadar akıcı değil o başka

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Selam dostlar.

Donanım arşivi forum uygulaması neden yok. Böyle aktif ve güzel dir forumun App si olması gerek diye düşünüyorum. Tamam biraz maliyeti olabilir ama hepimiz burada bir aileyiz sonuçta. Gerekirse minik bile olsa bağış yapsak şurada binlerce kişiyiz. Bu olay hal olur diye düşünüyorum.
Ne dersin @Abdullah Hacıgül
Bence app olmaması forumu diğer forumlara göre kötü yapıyor siteden bildirim gelmiyor.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,519
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Hayır abi şöyle bile olsa yeter. Uygulama olsun ama uygulama ya girince yine Web tabanlı olsun. İnce hesap da aynı bu şekil yapmış. Onlarınki bizim forum kadar akıcı değil o başka
Var zaten, söylediğim PWA desteği o tarz çalışıyor.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

oTToman16

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Adem SOY
Bence app olmaması forumu diğer forumlara göre kötü yapıyor siteden bildirim gelmiyor.
Katılıyorum. Yapılabilir neden yapılmasın abi. Bağış yaparız canlandırırız. Herkes elini taşın altına koysa bu işin üstesinden geliriz

Top Bottom