Neler Yeni

Donanım Arşivi El Capitan sisteminin yanında verilen hediyeler.

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
926
İsim
Burak küçüksubaşı
Arkadaşlar hediyelerinizi mesaj atıp teyit ettirin stok fan olarak gelebilir. Ben eğer farketmeseydim bana stok fan geliyordu çünkü.

smtnr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
samet üner
Anladığımız kadarıyla sistemi alırken ryzen 5 3600 kutusuz işlemciyi seçmiş olan kişiler sepette mouse hediyesi görünüyorsa wraith prism soğutucuyu da hediye olarak almış oluyorlar. Abdullah kardeşim ilk 250 kişi alacak sorun yok demişse ürünün gelmesini bekleyeceğiz artık. Devamında sorun olursa da firma ile çözemediğimiz bir sıkıntıyı kendisine ilettiğimizde çözeceğini düşünüyorum.

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
926
İsim
Burak küçüksubaşı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladığımız kadarıyla sistemi alırken ryzen 5 3600 kutusuz işlemciyi seçmiş olan kişiler sepette mouse hediyesi görünüyorsa wraith prism soğutucuyu da hediye olarak almış oluyorlar. Abdullah kardeşim ilk 250 kişi alacak sorun yok demişse ürünün gelmesini bekleyeceğiz artık. Devamında sorun olursa da firma ile çözemediğimiz bir sıkıntıyı kendisine ilettiğimizde çözeceğini düşünüyorum.
Bende aynı şekilde yaptı bu işlemi yazdığımda bana stok fan olarak geleceğini yazdılar kardeşim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende aynı şekilde yaptı bu işlemi yazdığımda bana stok fan olarak geleceğini yazdılar kardeşim.
Stok fan olarak gelirse bir şey kanıtlayamazsın stok fanlı kullanırsın.

smtnr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
samet üner
Mesaj otomatik birleştirildi:

Stok fan olarak gelirse bir şey kanıtlayamazsın stok fanlı kullanırsın.

Mesaj attım dün ve bugün ama dünden beri incehesap mesajlara cevap vermiyor. Onlar da yoğun tabi ki bu süreçte geç cevap gelmesi normal ama fan konusunda mağdur olmayacağımızı umut ediyorum. Bekleyip göreceğiz artık.

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
926
İsim
Burak küçüksubaşı
Mesaj attım dün ve bugün ama dünden beri incehesap mesajlara cevap vermiyor. Onlar da yoğun tabi ki bu süreçte geç cevap gelmesi normal ama fan konusunda mağdur olmayacağımızı umut ediyorum. Bekleyip göreceğiz artık.
Bana gayet 3 kere mesaj attılar

smtnr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
samet üner
Bana da 1 defa mesaj attılar ama sorularımın cevabını değil. Hediye çeki hesaba yüklendi demişler, sonra da yanlış oldu dediler. Benim sorularımın cevabını teknik desteğe iletmişler, oradan cevap gelince de Cumhurbaşkanı onaylayınca gönderecekler sanırım...

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
926
İsim
Burak küçüksubaşı
Bana da 1 defa mesaj attılar ama sorularımın cevabını değil. Hediye çeki hesaba yüklendi demişler, sonra da yanlış oldu dediler. Benim sorularımın cevabını teknik desteğe iletmişler, oradan cevap gelince de Cumhurbaşkanı onaylayınca gönderecekler sanırım...
Valla büyük bir mağduriyet yaşıyoruz onu söyleyelim bu İncehesap daha önce de frekans TV nin toplamış olduğu 6 binlik sistemi 7 bine çıkarıp içindeki 2 parçayı değiştirip suan satışını yapıyor ne kadar güvenilir ki yani

smtnr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
samet üner
Mağdur olmak iyi bir şey değil elbette. Ancak henüz doğrulanmış bir mağduriyet veya gelmiş yanlış bir ürün bulunmadığı için sistemi alacaklar bu yazıları okuduğunda olumsuz düşünebilir. Yetkili arkadaş incehesapla görüştük problem olmayacak dedi, bunu da bekleyip görmekten başka çare yok. Ben sistemde bazı güncellemeler yaptım onunla alakalı incehesaba soru soruyorum adamlar cevap vermiyor. Bir yandan ilk 250'ye hediye dediler mecbur cevap beklemeden aldık. Cevap verdiklerinde ürün düşündüğüm gibi değilse artık ona göre bir güncelleme yapmalarını talep edeceğim. Kabul etmedikleri durumda 14 günlük iade ve cayma haklarınız olduğunu unutmayın. Sonuçta bu karşılıklı bir sözleşme ve kanunlar tüketiciyi yeterince koruyor, içiniz rahat olsun.

Waxen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Hüseyin Levent
Twitter
None
Facebook
None

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
926
İsim
Burak küçüksubaşı
Mağdur olmak iyi bir şey değil elbette. Ancak henüz doğrulanmış bir mağduriyet veya gelmiş yanlış bir ürün bulunmadığı için sistemi alacaklar bu yazıları okuduğunda olumsuz düşünebilir. Yetkili arkadaş incehesapla görüştük problem olmayacak dedi, bunu da bekleyip görmekten başka çare yok. Ben sistemde bazı güncellemeler yaptım onunla alakalı incehesaba soru soruyorum adamlar cevap vermiyor. Bir yandan ilk 250'ye hediye dediler mecbur cevap beklemeden aldık. Cevap verdiklerinde ürün düşündüğüm gibi değilse artık ona göre bir güncelleme yapmalarını talep edeceğim. Kabul etmedikleri durumda 14 günlük iade ve cayma haklarınız olduğunu unutmayın. Sonuçta bu karşılıklı bir sözleşme ve kanunlar tüketiciyi yeterince koruyor, içiniz rahat olsun.
Ben birilerini suçlayın demiyorum ben 250 de olduğumu adım gibi bildiğim halde bana stok fan geleceği söylendi.

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
926
İsim
Burak küçüksubaşı
Ürünü stok fanla gönderip wraith prism göndermeyi kabul etmezlerse ürünü iade edebilirsin.
İrtibata geçip ürünü alıp eğer stok fan gelirse ürünü açtıktan sonra geri iade edebilirmiyim?

Top Bottom