Neler Yeni

Donanım Arşivi El Capitan sisteminin yanında verilen hediyeler.

smtnr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
samet üner
İrtibata geçip ürünü alıp eğer stok fan gelirse ürünü açtıktan sonra geri iade edebilirmiyim?

Madde 5- CAYMA HAKKI
Tüketici (ALICI), 14 (ondört) gün içinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkına sahiptir. Cayma hakkı süresi, hizmet ifasına ilişkin sözleşmelerde sözleşmenin kurulduğu gün; mal teslimine ilişkin sözleşmelerde ise tüketicinin veya tüketici tarafından belirlenen üçüncü kişinin malı teslim aldığı gün başlar. Ancak tüketici, sözleşmenin kurulmasından malın teslimine kadar olan süre içinde de cayma hakkını kullanabilir.

Sipariş sayfasında bulunan sözleşmenin 5. maddesi bu şekildedir. Satıcı bu sözleşmeye uymakla mükelleftir. Sözleşme şartlarına aykırı hareket ettiği zaman bulunduğun bölgedeki Tüketici Hakem Heyetine başvurarak ürün ve para iadesini talep edebilirsin. Bunu yapmak için hiçbir gerekçe göstermene gerek yok. 14 günlük sürenin ne şekilde işleyeceği maddenin devamında bulunmaktadır.

Smith & Wesson

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
938
İsim
Burak küçüksubaşı
Madde 5- CAYMA HAKKI
Tüketici (ALICI), 14 (ondört) gün içinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkına sahiptir. Cayma hakkı süresi, hizmet ifasına ilişkin sözleşmelerde sözleşmenin kurulduğu gün; mal teslimine ilişkin sözleşmelerde ise tüketicinin veya tüketici tarafından belirlenen üçüncü kişinin malı teslim aldığı gün başlar. Ancak tüketici, sözleşmenin kurulmasından malın teslimine kadar olan süre içinde de cayma hakkını kullanabilir.

Sipariş sayfasında bulunan sözleşmenin 5. maddesi bu şekildedir. Satıcı bu sözleşmeye uymakla mükelleftir. Sözleşme şartlarına aykırı hareket ettiği zaman bulunduğun bölgedeki Tüketici Hakem Heyetine başvurarak ürün ve para iadesini talep edebilirsin. Bunu yapmak için hiçbir gerekçe göstermene gerek yok. 14 günlük sürenin ne şekilde işleyeceği maddenin devamında bulunmaktadır.
Mail attım bu yaşadığım olay ile ilgili sağlıklı bir açılmama yapılırsa ürünü alacağım ama çok garip 1 saat önce de telefonla size bilgi verildi diye mesaj attılar halbuki beni kimse aramadı :)

smtnr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
samet üner
Mail attım bu yaşadığım olay ile ilgili sağlıklı bir açılmama yapılırsa ürünü alacağım ama çok garip 1 saat önce de telefonla size bilgi verildi diye mesaj attılar halbuki beni kimse aramadı :)

Yetkili arkadaş genel müdürleri ile görüştüm fan konusunda sıkıntı olmayacak dedi. Boşuna telaşlanma bence beklemelisin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Akın kuru
Bana şimdi cevap verdiler fan ve mouse ile birlikte geleceğini söylediler.

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
938
İsim
Burak küçüksubaşı
Yetkili arkadaş genel müdürleri ile görüştüm fan konusunda sıkıntı olmayacak dedi. Boşuna telaşlanma bence beklemelisin.
iptal ettim ama ürünü halen iptal olarak gözükmüyor bekliyorum.

mryenii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Furkan

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
938
İsim
Burak küçüksubaşı
Yalnız attığın sözleşmede 14 gün iade diyor ama ürünü açıp baktıktan sonra kabul edeceklerini sanmıyorum maddelerde öyle yazıyor çünkü
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ürünü kaçta almıştınız ? Saat anlamında
Dün 17.37 de

Tihulu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Muhammet
Yalnız attığın sözleşmede 14 gün iade diyor ama ürünü açıp baktıktan sonra kabul edeceklerini sanmıyorum maddelerde öyle yazıyor çünkü

Dün 17.37 de
Maili hangi adrese ve mail de ne yazdın da döndüler? Bize dönmüyorlar da😅

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
938
İsim
Burak küçüksubaşı

Tihulu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Muhammet

smtnr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
samet üner

Dün 17.37 de
Kardeşim cayma hakkı bu. Borçlar Kanunu'ndan kaynaklı bir haktır. Üründe bir kusur bulunmasa bile tüketici bu hakkını hiçbir sebep göstermeksizin kullanabilir. Ayıplı mal vs. ürün iadesi kapsamında düşünmemen gerekiyor bu hakkını. Sözleşmenin 5. maddesi yeterince açık.

mryenii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Furkan

Dün 17.37 de
17,37 de aldın ve hediyeleri vermeyeceklermiymiş :) saat 8 de aldım ben o gün 8,30 da instagramda sadece 100 küsür kişinin aynı gün gece 2 küsür de 264 ü gördü yani vermezse hediyeleri olay çıkar burda :) ki sanmıyorum

smtnr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
samet üner
Soru: Merhaba. Ürünü ilk 250 içinde almış olmam nedeniyle mouse ve wraith prism soğutucu hediye edileceği söylendi. wraith prism soğutucu ve mouse hediyesi gönderilecek mi?

Cevap: Siparişinizde GamePower Sendo RGB Matte (Mat) Optik 10.000DPI 6 Tuş Gaming Mouse hediyeniz görülmektedir ve siparişinize soğutucu da eklenecektir. Sipariş faturalandırılmasına istinaden kontrol edebilirsiniz.

Ürün faturalandırıldığında soğutucu ayrı bir kalem olarak eklenecekse bu ryzen 3600 içerisinde bulunan stok soğutucu dışında bir soğutucu olması gerekir. Fatura çıktığı zaman iş aydınlığa kavuşur. Alan arkadaşlara hayırlı olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,314
Üyeler
165,514
Son üye
emrloxie
Top Bottom