Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bana gelen mesajda bende sordum bana stok fan olarak geleceği söylendi.17,37 de aldın ve hediyeleri vermeyeceklermiymiş saat 8 de aldım ben o gün 8,30 da instagramda sadece 100 küsür kişinin aynı gün gece 2 küsür de 264 ü gördü yani vermezse hediyeleri olay çıkar burda ki sanmıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bana böyle bir Bilgi verilmedi her şey benim bunlara kızmam ile başladı ve size çok güzel açıklama yapılmış bakın bana yazılan mesajda ürün stok fan olarak geleceği yazıldı direk.Soru: Merhaba. Ürünü ilk 250 içinde almış olmam nedeniyle mouse ve wraith prism soğutucu hediye edileceği söylendi. wraith prism soğutucu ve mouse hediyesi gönderilecek mi?
Cevap: Siparişinizde GamePower Sendo RGB Matte (Mat) Optik 10.000DPI 6 Tuş Gaming Mouse hediyeniz görülmektedir ve siparişinize soğutucu da eklenecektir. Sipariş faturalandırılmasına istinaden kontrol edebilirsiniz.
Ürün faturalandırıldığında soğutucu ayrı bir kalem olarak eklenecekse bu ryzen 3600 içerisinde bulunan stok soğutucu dışında bir soğutucu olması gerekir. Fatura çıktığı zaman iş aydınlığa kavuşur. Alan arkadaşlara hayırlı olsun.