rabbim zinadan korusun seniamin hocam ilişki içinde bir dua ederseniz
rabbim zinadan korusun seniamin hocam ilişki içinde bir dua ederseniz
Zina tövbe hocamrabbim zinadan korusun seni
Ama böyle biri sevsin falan a edin sizrabbim zinadan korusun seni
Bilemeyiz hocam o yüzden iptal etmeyin bence zaten iade şansınız var 14 günlük yasal eder alırsınız limitiniz varsaArkadaşlar Gaming Gen TR den Perşembe günü sistem aldım. Napayim iptal edeyim mi? Nvidia Ekran Kartı ve AMD işlemci gelir mi?
itopya diye düşünüyorum ama sinerjiyide takip edelim sistem satabilirlerİtopya yada gaming gende çıkar
Hocam 14 gün içinde iade yokki. Montajlanmis hazir sistemi iade almiyorlarmis.Bilemeyiz hocam o yüzden iptal etmeyin bence zaten iade şansınız var 14 günlük yasal eder alırsınız limitiniz varsa
itopya diye düşünüyorum ama sinerjiyide takip edelim sistem satabilirler
öyle bir şey yok hocam yasal olarak iade hakkınız varHocam 14 gün içinde iade yokki. Montajlanmis hazir sistemi iade almiyorlarmis.
"Montajı yapılmış sistemler kişiye özel hazırlandığından, ürünlerde bir arıza yoksa iade/değişim yapılmamaktadır." Böyle yaziyor SSS da. Bir forumda daha gordum. Kabul etmemisler.öyle bir şey yok hocam yasal olarak iade hakkınız var
Hazir sistem aldiysaniz kisiye ozel olamaz ki ne garip bir şey itopyada falan öyle değil ne sacma bu şey thh akar gibi"Montajı yapılmış sistemler kişiye özel hazırlandığından, ürünlerde bir arıza yoksa iade/değişim yapılmamaktadır." Böyle yaziyor SSS da. Bir forumda daha gordum. Kabul etmemisler.
Özelleştirme yaptım.Hazir sistem aldiysaniz kisiye ozel olamaz ki ne garip bir şey itopyada falan öyle değil ne sacma bu şey thh akar gibi
Hic farketmez her türlü iade alinmasi lazım böyle bir haklari yasal olarak yok çünküÖzelleştirme yaptım.