Neler Yeni

Ana Konu Donanım arşivi f/p canavarı sistem çıktı! r5 5600 rtx3060 11499tl

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,526
İsim
ArtiAnius

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
Gencerden bir daha yapmaz diye dusunuyorum masada asus tuf k3 vardi sanırım asus bir sistem geliyor ve k3 de indirimli satılacak gibi

Vento gibi duruyor gaming gene olan ihtimalim daha da artti
Vento VG15FE ya bu. İtopya, Gaming gen ve gencergamingte var.

Gaming gende kasa stoğu yok herhalde tüm sistemleri Asus prime yapmışlar orası olcagını sanmam.

Gencergaming yüksek ihtimal çünkü 1 Nisan 19:00dan sonra sürpriz indirimler reklamı vardı Instagram'da

İtopya sanmıyorum çok sistem çıkardı bu ay

Arslannn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Muhammed yılmaz
O zaman itopya olma ihtimali daha yuksek itopya bu ara full rampage kasali sistem çıkarıyor
gene gencerden çıkacak gibi bu kasanın stoğu gözükmüyo şu an itopyada ama olurda itopyada çıkarsa linki erkenden alabilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Eren Tiryaki

Gaming gende kasa stoğu yok herhalde tüm sistemleri Asus prime yapmışlar orası olcagını sanmam.

Gencergaming yüksek ihtimal çünkü 1 Nisan 19:00dan sonra sürpriz indirimler reklamı vardı Instagram'da

Hocam Vento değil bence. Çünkü başta ufak bir boşluk var mesh, sonra ortada çubuk var sonra tekrar mesh. Ve Vento olsa logo gozukurdu net. Zaten o çizgi çizgi metalden de anlasıliyor.
images (2).jpeg

Arslannn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Muhammed yılmaz

TeoriV2-106859_large.jpg

yok hocam kasa net bu dediğiniz kasa benzemiyor bile hikayedekine önü full mesh dediğiniz kasanın

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom