Ana Konu Donanım arşivi f/p canavarı sistem çıktı! r5 5600 rtx3060 11499tl

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Gencerden bir daha yapmaz diye dusunuyorum masada asus tuf k3 vardi sanırım asus bir sistem geliyor ve k3 de indirimli satılacak gibi

Vento gibi duruyor gaming gene olan ihtimalim daha da artti
Vento VG15FE ya bu. İtopya, Gaming gen ve gencergamingte var.

Gaming gende kasa stoğu yok herhalde tüm sistemleri Asus prime yapmışlar orası olcagını sanmam.

Gencergaming yüksek ihtimal çünkü 1 Nisan 19:00dan sonra sürpriz indirimler reklamı vardı Instagram'da

İtopya sanmıyorum çok sistem çıkardı bu ay

Gaming gende kasa stoğu yok herhalde tüm sistemleri Asus prime yapmışlar orası olcagını sanmam.

Gencergaming yüksek ihtimal çünkü 1 Nisan 19:00dan sonra sürpriz indirimler reklamı vardı Instagram'da

Hocam Vento değil bence. Çünkü başta ufak bir boşluk var mesh, sonra ortada çubuk var sonra tekrar mesh. Ve Vento olsa logo gozukurdu net. Zaten o çizgi çizgi metalden de anlasıliyor.
images (2).jpeg

TeoriV2-106859_large.jpg

yok hocam kasa net bu dediğiniz kasa benzemiyor bile hikayedekine önü full mesh dediğiniz kasanın

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,939
Üyeler
187,752
Son üye
suijin
Geri