Ana Konu Donanım arşivi f/p canavarı sistem çıktı! r5 5600 rtx3060 11499tl

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Kafam karıştı siz ne dersiniz ?
Kendi ekran kartımı ve işlemcimi upgradelemek için bu yeni sisteme taksam, yeni sistem o haliyle kaça gider ? Ne kadara mâl olacağını düşünüyorum.

Fiyat çok iyi ancak alacak arkadaşlara tavsiyem cpu soğutucusunu değiştirsin. 86 dereceye kadar çıktı videoda.

ya hocam alınır alınır ama yakalayabilir misiniz orası önemli :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nasıl alınmaz allah için hocam sizde lütfen ama sezarın hakkını sezara vermemiz gerekirse alınır
Kredi cekicekmis alamaz yani

Teşekkürler arkadaslar umarım al-satçılar insafa gelirde ihtiyacı olanlara bırakır...

ya hocam alınır alınır ama yakalayabilir misiniz orası önemli :D

nasıl alınmaz allah için hocam sizde lütfen ama sezarın hakkını sezara vermemiz gerekirse alınır
Kredi çekip almaya değicek bir sistem değil. Paran varsa iyi Yoksa daha iyileri de çıkar.
Beyler eagleye ragmen alınır mı ve kredi cekecem hesapta para yok alabilir miyim hızlı olursam (kredi cekip alamazsam boş yere faiz ödemeyeyim diye diyorum)

hadi bakalım hocam siteye girin kaydolun adres kaydedin kart bilgilerinizi kaydedin bir kenara copy paste ile hızlıca alın telefonunuz yanınızda olsun kod geldiği anda onaylayın bitti gitti
hocam adresi kaydediyorum şimdi ayarlardan kart bilgilerimi nereye kaydedebilirim onun için bir bölüm bulamadım direkt copy paste mi

Her şeyi kaydettim alıcam bu sefer çok gazlıyım

hocam adresi kaydediyorum şimdi ayarlardan kart bilgilerimi nereye kaydedebilirim onun için bir bölüm bulamadım direkt copy paste mi
Google a ayarlardan kaydet

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri