HalilAydogan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,003
çok güzel sistem alacaklara hayırlı olsun
TamamAlinmaz
Kredi cekicekmis alamaz yaniya hocam alınır alınır ama yakalayabilir misiniz orası önemli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
nasıl alınmaz allah için hocam sizde lütfen ama sezarın hakkını sezara vermemiz gerekirse alınır
yalovaya yakın değilsen boşuna faiz ödemen çok olasıBeyler eagleye ragmen alınır mı ve kredi cekecem hesapta para yok alabilir miyim hızlı olursam (kredi cekip alamazsam boş yere faiz ödemeyeyim diye diyorum)
Kredi çekip almaya değicek bir sistem değil. Paran varsa iyi Yoksa daha iyileri de çıkar.ya hocam alınır alınır ama yakalayabilir misiniz orası önemli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
nasıl alınmaz allah için hocam sizde lütfen ama sezarın hakkını sezara vermemiz gerekirse alınır
Beyler eagleye ragmen alınır mı ve kredi cekecem hesapta para yok alabilir miyim hızlı olursam (kredi cekip alamazsam boş yere faiz ödemeyeyim diye diyorum)
Direkt banka hesabıma düşecek para düşünce de kart ile alıcamyalovaya yakın değilsen boşuna faiz ödemen çok olası
hocam adresi kaydediyorum şimdi ayarlardan kart bilgilerimi nereye kaydedebilirim onun için bir bölüm bulamadım direkt copy paste mihadi bakalım hocam siteye girin kaydolun adres kaydedin kart bilgilerinizi kaydedin bir kenara copy paste ile hızlıca alın telefonunuz yanınızda olsun kod geldiği anda onaylayın bitti gitti
Bu çok al satcilara gitmez . Max 1-1.5 k bırakırTeşekkürler arkadaslar umarım al-satçılar insafa gelirde ihtiyacı olanlara bırakır...
Google a ayarlardan kaydethocam adresi kaydediyorum şimdi ayarlardan kart bilgilerimi nereye kaydedebilirim onun için bir bölüm bulamadım direkt copy paste mi
Al satçı 50 TL için bile alır :dBu çok al satcilara gitmez . Max 1-1.5 k bırakır