Neler Yeni

🔥 DONANIM ARŞİVİ F/P FARE İNCELEMESİ: ZENITH PRO! 🚨

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,274
İsim
Bilal Tepe
Bu ürün rampage'in çok çok üzerinde onu geçtim rampage'in bu üründen düzgün ürünü yok şuan o bir gerçek. Rampage'in bu mouse hariç tüm ürünleri beş para etmez denilebilecek seviyede ki en pahalı klavyesinde kullandığı switch bile huano gerisi Jixian KRGD vesaire. Bu fiyat bandında daha iyi ürünler olduğu sürece tercih edilmemesi gereken bir ürün bu sadece. MAD R varken bunu alır mısın?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rampage R6 Hydra'ya çöp dediysem bu Ajazz AK820 Pro'yu neden çöp yapıyor senin tezine göre?
R6 hydra çöp deilki ben 4 yıldan fazla kullandım hala tık ses yok evet kasası biraz esnek gicirdiyo ama bence mükemmel ses tekeri olsun yılına göre belesti bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,017
İsim
Murat Orhan
Tartışmaya gerek yok

Bu varken alınmaz ztn
2 tane zenith pro ve neredeyse 6 tane AJ159 Apex parası :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,017
İsim
Murat Orhan
R6 hydra çöp deilki ben 4 yıldan fazla kullandım hala tık ses yok evet kasası biraz esnek gicirdiyo ama bence mükemmel ses tekeri olsun yılına göre belesti bence
Hydra R6 Zaten rampage'in en iyi klavyesi. Huano switch kullanan tek klavyesi hatta Rampage'in.

MctCan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
608
İsim
Mecit Can Horasan
İlgilendiği Kategoriler
sıcak fırsatlar
Bende VGN Dragonfly pro var pek fark yok ya özelliklerde yinede güzel fare

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,274
İsim
Bilal Tepe
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,017
İsim
Murat Orhan

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,274
İsim
Bilal Tepe
1k kullanımda gayet iyi bir tercih ilk çıktığında fiyatı da aşırı uygundu
Mesaj otomatik birleştirildi:

8k düşük latencyi adam gibi sunabildiği sürece sıkıntı yok gerekirse dongle'ı dayarız masaya.
La yok ben 8k kullanmam batarya sömürüyor ayrıca kullansam bile fixlendi demiş attack shark markası bir yorumda SS bile atmıştım

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,017
İsim
Murat Orhan
700e M300S vermiyorlar artık birde öyle düşünmek lazım. Geçen Machineke M7 Pro aldım sırf sepeti doldursun diye dizayndır coatingdir latencydir fena sardı. Satacaktım şimdi Darmoshark M3'ü satacağım sanırım.

Top Bottom