Neler Yeni

🔥 DONANIM ARŞİVİ F/P FARE İNCELEMESİ: ZENITH PRO! 🚨

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,017
İsim
Murat Orhan
Dareu'dan bahsediyorsan kasalarının aynı olduğundan şüphelerim var shape olarak birebir aynı olsa bile ikisini ele alıp incelediğinde ister istemez gözüne çarpıyor. Aralarında ufakta olsa gramaj farkı var zaten. Ayrıca Mad R veya AJ159 Pro ve Apex gibi daha dolu rakipleri varken Dareuyu da bu fiyat bandında önermezdim şahsen.

Sayım Mehmet Yılmaz ve Abdullah Hacıgül hocam, mouse tr şartlarında fp olabilir ancak şu an temudaki gibi bir aj159 apex asla olamaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,017
İsim
Murat Orhan
Konu bu değil, aynı ürün ikisi o zaman övmüş. Şu an aynı ürün ama gidip içine grip tape doldurmuşlar iyi görünsün diye yazıyor. O zaman neden övüyordu onda da aynı grip tapeler çıkıyor?
Onu da geçtim ne hikmetse gömüp yerlere vurduğunuz klavyeler mouselar (ki daha önce tartışmasını yaptık sizinle) nedense rampage gamepower gibi markalar çıkardığında birden bire kıymete biniyor en fp mouse oluyor. Tek nedeni garanti mi sadece?
Mesaj otomatik birleştirildi:

mcu olarak daha iyi apex de ryouan yokmu arkadasın bırı atmıstı mouse da gecıkme yapıyordu
aha vıdeyoyu buldum

gelır aydan aya stoka gırıyo
Tahminimce farklı varyasyonları var avrupa amerika pazarına farklı mcular ile satıyorlar çünkü Pro ve Apex modeli nordicli gözüküyor normalde. Her halükarda 8k desteği var ve reddit ile site yorumlarında ms latency değerleri çok düşük gözüküyordu. Gelince açar içini inceleriz duruma göre

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,858
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Onu da geçtim ne hikmetse gömüp yerlere vurduğunuz klavyeler mouselar (ki daha önce tartışmasını yaptık sizinle) nedense rampage gamepower gibi markalar çıkardığında birden bire kıymete biniyor en fp mouse oluyor. Tek nedeni garanti mi sadece?
Ben bu markaları nerede gömmüşüm? Tam tersi aynı ürünken marka değişince farklı şeyler yazan sana sormak lazım bunu. Bu ürünlerin aynı banttan çıktığını senden önce biliyordum merak etme. Aksine teknoloji cahili kitle Çin alternatif ürünlerine laf ederken biz bu markaların olması gerektiğini bas bas bağırıyorduk.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,017
İsim
Murat Orhan
Ben bu markaları nerede gömmüşüm? Tam tersi aynı ürünken marka değişince farklı şeyler yazan sana sormak lazım bunu. Bu ürünlerin aynı banttan çıktığını senden önce biliyordum merak etme.
Klavye karşılaştırmalarında Ajazz gibi modeller önerildiğinde ki ben önermiştim çok iyi hatırlıyorum. Gamepower rampage bunlardan iyi diyip laf dalaşına girip sonrasında haksız çıkan sen değil miydin?

Gurkanpiro

80+ Gold

Tahminimce farklı varyasyonları var avrupa amerika pazarına farklı mcular ile satıyorlar çünkü Pro ve Apex modeli nordicli gözüküyor normalde. Her halükarda 8k desteği var ve reddit ile site yorumlarında ms latency değerleri çok düşük gözüküyordu. Gelince açar içini inceleriz duruma göre
amacım zaten kotulemek degıl guzel gelırse ne mutlu bıze

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,858
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Klavye karşılaştırmalarında Ajazz gibi modeller önerildiğinde ki ben önermiştim çok iyi hatırlıyorum. Gamepower rampage bunlardan iyi diyip laf dalaşına girip sonrasında haksız çıkan sen değil miydin?
Bunlardan iyi demedim, okuduğunu anlayamıyorsun. Sen burda da yaptığın gibi üzerinde 2 markayı görünce çöp yazıp geçmiştin, eğer onlar çöpse bunlar da çöptür çünkü aynı ürün olduklarını söyledim. Ki hâlâ aynı laf cambazlığını yapıyorsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,017
İsim
Murat Orhan
Eskilerden kalma ssler bile duruyor.
bandicam 2023-12-22 04-30-49-337.jpg

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,858
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,017
İsim
Murat Orhan
Bunlardan iyi demedim, okuduğunu anlayamıyorsun. Sen burda da yaptığın gibi üzerinde 2 markayı görünce çöp yazıp geçmiştin, eğer onlar çöpse bunlar da çöptür çünkü aynı ürün olduklarını söyledim. Ki hâlâ aynı laf cambazlığını yapıyorsun.
Bu ürün rampage'in çok çok üzerinde onu geçtim rampage'in bu üründen düzgün ürünü yok şuan o bir gerçek. Rampage'in bu mouse hariç tüm ürünleri beş para etmez denilebilecek seviyede ki en pahalı klavyesinde kullandığı switch bile huano gerisi Jixian KRGD vesaire. Bu fiyat bandında daha iyi ürünler olduğu sürece tercih edilmemesi gereken bir ürün bu sadece. MAD R varken bunu alır mısın?

Bugün söylediğim şeylerle bunda ters düşen şey ne? Çöp diyen sensin zaten, çöpse diğerleri de çöptür dedim aynı şekilde.
Rampage R6 Hydra'ya çöp dediysem bu Ajazz AK820 Pro'yu neden çöp yapıyor senin tezine göre?

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,274
İsim
Bilal Tepe
  • Hahaha
Reaksiyonlar: B1L0

Gurkanpiro

80+ Gold
Tartışmaya gerek yok