Onu da geçtim ne hikmetse gömüp yerlere vurduğunuz klavyeler mouselar (ki daha önce tartışmasını yaptık sizinle) nedense rampage gamepower gibi markalar çıkardığında birden bire kıymete biniyor en fp mouse oluyor. Tek nedeni garanti mi sadece?Konu bu değil, aynı ürün ikisi o zaman övmüş. Şu an aynı ürün ama gidip içine grip tape doldurmuşlar iyi görünsün diye yazıyor. O zaman neden övüyordu onda da aynı grip tapeler çıkıyor?
Tahminimce farklı varyasyonları var avrupa amerika pazarına farklı mcular ile satıyorlar çünkü Pro ve Apex modeli nordicli gözüküyor normalde. Her halükarda 8k desteği var ve reddit ile site yorumlarında ms latency değerleri çok düşük gözüküyordu. Gelince açar içini inceleriz duruma göremcu olarak daha iyi apex de ryouan yokmu arkadasın bırı atmıstı mouse da gecıkme yapıyorduaha vıdeyoyu buldum
Mesaj otomatik birleştirildi:
gelır aydan aya stoka gırıyo
Ben bu markaları nerede gömmüşüm? Tam tersi aynı ürünken marka değişince farklı şeyler yazan sana sormak lazım bunu. Bu ürünlerin aynı banttan çıktığını senden önce biliyordum merak etme. Aksine teknoloji cahili kitle Çin alternatif ürünlerine laf ederken biz bu markaların olması gerektiğini bas bas bağırıyorduk.Onu da geçtim ne hikmetse gömüp yerlere vurduğunuz klavyeler mouselar (ki daha önce tartışmasını yaptık sizinle) nedense rampage gamepower gibi markalar çıkardığında birden bire kıymete biniyor en fp mouse oluyor. Tek nedeni garanti mi sadece?
Klavye karşılaştırmalarında Ajazz gibi modeller önerildiğinde ki ben önermiştim çok iyi hatırlıyorum. Gamepower rampage bunlardan iyi diyip laf dalaşına girip sonrasında haksız çıkan sen değil miydin?Ben bu markaları nerede gömmüşüm? Tam tersi aynı ürünken marka değişince farklı şeyler yazan sana sormak lazım bunu. Bu ürünlerin aynı banttan çıktığını senden önce biliyordum merak etme.
amacım zaten kotulemek degıl guzel gelırse ne mutlu bızeOnu da geçtim ne hikmetse gömüp yerlere vurduğunuz klavyeler mouselar (ki daha önce tartışmasını yaptık sizinle) nedense rampage gamepower gibi markalar çıkardığında birden bire kıymete biniyor en fp mouse oluyor. Tek nedeni garanti mi sadece?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tahminimce farklı varyasyonları var avrupa amerika pazarına farklı mcular ile satıyorlar çünkü Pro ve Apex modeli nordicli gözüküyor normalde. Her halükarda 8k desteği var ve reddit ile site yorumlarında ms latency değerleri çok düşük gözüküyordu. Gelince açar içini inceleriz duruma göre
Bunlardan iyi demedim, okuduğunu anlayamıyorsun. Sen burda da yaptığın gibi üzerinde 2 markayı görünce çöp yazıp geçmiştin, eğer onlar çöpse bunlar da çöptür çünkü aynı ürün olduklarını söyledim. Ki hâlâ aynı laf cambazlığını yapıyorsun.Klavye karşılaştırmalarında Ajazz gibi modeller önerildiğinde ki ben önermiştim çok iyi hatırlıyorum. Gamepower rampage bunlardan iyi diyip laf dalaşına girip sonrasında haksız çıkan sen değil miydin?
Bugün söylediğim şeylerle bunda ters düşen şey ne? Çöp diyen sensin zaten, çöpse diğerleri de çöptür dedim aynı şekilde.Eskilerden kalma ssler bile duruyor.Alıntıyı görüntüle
Bu ürün rampage'in çok çok üzerinde onu geçtim rampage'in bu üründen düzgün ürünü yok şuan o bir gerçek. Rampage'in bu mouse hariç tüm ürünleri beş para etmez denilebilecek seviyede ki en pahalı klavyesinde kullandığı switch bile huano gerisi Jixian KRGD vesaire. Bu fiyat bandında daha iyi ürünler olduğu sürece tercih edilmemesi gereken bir ürün bu sadece. MAD R varken bunu alır mısın?Bunlardan iyi demedim, okuduğunu anlayamıyorsun. Sen burda da yaptığın gibi üzerinde 2 markayı görünce çöp yazıp geçmiştin, eğer onlar çöpse bunlar da çöptür çünkü aynı ürün olduklarını söyledim. Ki hâlâ aynı laf cambazlığını yapıyorsun.
Rampage R6 Hydra'ya çöp dediysem bu Ajazz AK820 Pro'yu neden çöp yapıyor senin tezine göre?Bugün söylediğim şeylerle bunda ters düşen şey ne? Çöp diyen sensin zaten, çöpse diğerleri de çöptür dedim aynı şekilde.
hımmm aradaki farkı kım oduyor acabaTartışmaya gerek yok
Razer DeathAdder V3 Pro Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer DeathAdder V3 Pro Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer DeathAdder V3 Pro Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 4.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu varken alınmaz ztn