Neler Yeni

🔥 DONANIM ARŞİVİ F/P FARE İNCELEMESİ: ZENITH PRO! 🚨

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,669
İsim
misfit
Tam mouse aradığım döneme denk geldi, şu anda Asus Rog Gladius 2 Core kullanıyorum, scroll ve sol tık ömrünün sonuna yaklaştı artık. Daha önceki Rampage ürünlerden memnun kalmadım fakat bu yeni Premium serisi ilgimi çekti. Abdullah'a güvenim tam, ne yalan söyleyeyim ürün de dolu dolu duruyor, gelince göreceğiz artık.

1730478251570.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,017
İsim
Murat Orhan
peki malzeme kalitesi nasıl almayı düşünüyorumda
VXE mad r beklemeni tavsiye ederim şahsen.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tam mouse aradığım döneme denk geldi, şu anda Asus Rog Gladius 2 Core kullanıyorum, scroll ve sol tık ömrünün sonuna yaklaştı artık. Daha önceki Rampage ürünlerden memnun kalmadım fakat bu yeni Premium serisi ilgimi çekti. Abdullah'a güvenim tam, ne yalan söyleyeyim ürün de dolu dolu duruyor, gelince göreceğiz artık.

Alıntıyı görüntüle
Allah utandırmasın hocam.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,851
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,017
İsim
Murat Orhan
Hocam çok popüler oldu bu ara bu ajazz mouseler hakkında ne düşünüyorsunuz
Kullananlara sormak daha mantıklı olacaktır. Şuan temu fiyatını baz alırsak rakipleri yok denilebilir. 1200 1300 TL'ye AJ159 Apex veya Pro alınabiliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birkaç güne elime ulaşır ben de Pro modelini aldım özelden detaylarını atarım dilersen.

Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Ömer kerem
Kullananlara sormak daha mantıklı olacaktır. Şuan temu fiyatını baz alırsak rakipleri yok denilebilir. 1200 1300 TL'ye AJ159 Apex veya Pro alınabiliyor.
Müşteri hizmetlerinden kupon alarak 850 ye falan geldi heralde yurtiçinden alsam glorius model o falan alacaktım kablosuz olunca çok ilgimi çekti sizin düşünceleriniz ne bazıları kopma falan demişti üzermi

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,017
İsim
Murat Orhan
Müşteri hizmetlerinden kupon alarak 850 ye falan geldi heralde yurtiçinden alsam glorius model o falan alacaktım kablosuz olunca çok ilgimi çekti sizin düşünceleriniz ne bazıları kopma falan demişti üzermi
Glorioustan havada karada daha iyidir. Üzeceğini düşünmüyorum ki kopma nedeni de lod ayarından kaynaklı diye tahmin ediyorum tüm ajazzlarda olduğu gibi. Onu da geldiğinde belirtirim size. Üzeceğini biraz bile düşünsem almazdım onu belirteyim.

Gurkanpiro

80+ Gold
Glorioustan havada karada daha iyidir. Üzeceğini düşünmüyorum ki kopma nedeni de lod ayarından kaynaklı diye tahmin ediyorum tüm ajazzlarda olduğu gibi. Onu da geldiğinde belirtirim size. Üzeceğini biraz bile düşünsem almazdım onu belirteyim.
kullanan bı arkadas var @Ultracı sanırım yok o sorun

Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Ömer kerem
Tamam yardımcı olduğunuz ve içimi rahatlattığınız için sağolun

Top Bottom