Altar'ın Oğlu TARKAN
80+ Bronze
Ne linki dostum. Neyden bahsediyorsunRekabet diyip hemen link kaldırmak rekabet aynen
Ne linki dostum. Neyden bahsediyorsunRekabet diyip hemen link kaldırmak rekabet aynen
Alamayız büyük ihtimal bize düşmezBende aynı şekil 2sini kaçırdım kaldı 2 onlarıda alamazsak gg
kasa farkı var sadece sanırım işlemci ekran kartı aynı ztnSinerjidekini aldım Gencer dekinide alma sansım var hangisini tercih edeyim.
B550 anakartla çok iyi ama taksite çok vade farkı geliyorB550 ile aldım. Benim kumarım burada biter hadi hayırlı olsun herkese. 900 küsür TL fark ile B550 yapmamak ayıp olurdu.
lian li kasa seçeneği de iyiymiş benceB550 ile aldım. Benim kumarım burada biter hadi hayırlı olsun herkese. 900 küsür TL fark ile B550 yapmamak ayıp olurdu.
Aynı bende de ama bilmiyorumAlıntıyı görüntüle
Ürünü aldım bankadan parada kesildi ama böyle gösteriyor 0tl diye onay bekliyor diyor. Eğer bunu iptal ederlerse parada hemen geri yatmaz başka para yok deneyemem de.
Bana B550 lazım. Lian Li kasam var.lian li kasa seçeneği de iyiymiş bence
peki bu a520 mi yoksa Asus B450m Dragon muBana B550 lazım. Lian Li kasam var.
Ya böyle rezillik olamaz iptal ettiler para da geri yatmadı başka para da olmadığı için bi daha da deneyemiyorumAlıntıyı görüntüle
Ürünü aldım bankadan parada kesildi ama böyle gösteriyor 0tl diye onay bekliyor diyor. Eğer bunu iptal ederlerse parada hemen geri yatmaz başka para yok deneyemem de.