hiç verceklerini sanmıyorum ama abdullah abi belki görür yardımcı olursa bi ihtimal gibiİyide vakit gelmeden aldık diye iptal sebebi mi olur kardeşim? Açma satışa o zaman zaten almak için 40 takla atıyoruz şöyle olursa iptal olur dur usulüne uygun olsun birazdan alırım mı diyicem satışa açıkken? Parayı şak diye çektiler 7-10 gün iade süresi sürecek parayı ben bunlar yüzünden bi daha almayı da deneyemeyeceğim. O süre içerisinde olan indirimleri de kaçıracağım umarım sistemi gönderirler
normalde ne oynuyordun kiBu sistemi aldıktan sonra bende niye Valorant oynama isteği uyandı
Hunt Showdown ve PUBGnormalde ne oynuyordun ki
ucuza satıyor direkt alırdım stoklara yetişemesem birde başakşehirde yaşıyor abdullah abi satmış olabilir dslhkajdasSIFIR!! Ryzen 5 5600 + RX 6700 OYUNCU BİLGİSAYARI - Alışveriş :: Sıfır, İkinci El Ürünlerle sahibinden.com'da - 1077126658
Sıfır / ikinci el ürünler, uygun fiyatları ile alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
ilk ilan düşmüş hayırlı olsun
asdxdfghklşxdfgklşx demiştim direkt yapıştırmışalr onlar da stok sorununu görüncesinerji 14.499tl oldu hayırlı olsun
Bu Hüseyin parlak kimse 13.500 den satmayı düşünüyorsa daha çok düşünürSIFIR!! Ryzen 5 5600 + RX 6700 OYUNCU BİLGİSAYARI - Alışveriş :: Sıfır, İkinci El Ürünlerle sahibinden.com'da - 1077126658
Sıfır / ikinci el ürünler, uygun fiyatları ile alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
ilk ilan düşmüş hayırlı olsun