hiç verceklerini sanmıyorum ama abdullah abi belki görür yardımcı olursa bi ihtimal gibiİyide vakit gelmeden aldık diye iptal sebebi mi olur kardeşim? Açma satışa o zaman zaten almak için 40 takla atıyoruz şöyle olursa iptal olur dur usulüne uygun olsun birazdan alırım mı diyicem satışa açıkken? Parayı şak diye çektiler 7-10 gün iade süresi sürecek parayı ben bunlar yüzünden bi daha almayı da deneyemeyeceğim. O süre içerisinde olan indirimleri de kaçıracağım umarım sistemi gönderirler
normalde ne oynuyordun kiBu sistemi aldıktan sonra bende niye Valorant oynama isteği uyandı![]()
Hunt Showdown ve PUBGnormalde ne oynuyordun ki
ucuza satıyor direkt alırdım stoklara yetişemesem birde başakşehirde yaşıyor abdullah abi satmış olabilir dslhkajdas![]()
SIFIR!! Ryzen 5 5600 + RX 6700 OYUNCU BİLGİSAYARI - Alışveriş :: Sıfır, İkinci El Ürünlerle sahibinden.com'da - 1077126658
Sıfır / ikinci el ürünler, uygun fiyatları ile alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
ilk ilan düşmüş hayırlı olsun
asdxdfghklşxdfgklşx demiştim direkt yapıştırmışalr onlar da stok sorununu görüncesinerji 14.499tl oldu hayırlı olsun![]()
Bu Hüseyin parlak kimse 13.500 den satmayı düşünüyorsa daha çok düşünür![]()
SIFIR!! Ryzen 5 5600 + RX 6700 OYUNCU BİLGİSAYARI - Alışveriş :: Sıfır, İkinci El Ürünlerle sahibinden.com'da - 1077126658
Sıfır / ikinci el ürünler, uygun fiyatları ile alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
ilk ilan düşmüş hayırlı olsun