1 yil sonra alabildim bende vallahelalinden paramızla inşallah
1 yil sonra alabildim bende vallahelalinden paramızla inşallah
Sitelerinden destek talebi yazdım, depremde tanıdıkları varsa öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletip, sonra da yurt dışına çıkacağım için hızlandırma şansları olup olmadığını sordum. Onlar da demonte göndermeyi teklif etti.Nereden iletişim kuruyorsunuz
AnladimSitelerinden destek talebi yazdım, depremde tanıdıkları varsa öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletip, sonra da yurt dışına çıkacağım için hızlandırma şansları olup olmadığını sordum. Onlar da demonte göndermeyi teklif etti.
Gemide olarak cevap alan arkadaş tam olarak ne konuştu acabaAnladim
BilmiyorumGemide olarak cevap alan arkadaş tam olarak ne konuştu acaba
O numara acmiyor hocam tuslamadan hangisini yaptinizSistemi satın alırken zaten demonte seçtim. Arayıp ne zaman gönderebileceklerini sordum. Ellerinde kasa olmadığını Gemide olduğunu. Gelir gelmez benimkini gönderebileceklerini söylediler. Aradığım numara 0850 308 56 77
Eee hani videodan önce toplanmıştı. @GENCERGAMİNGSistemi satın alırken zaten demonte seçtim. Arayıp ne zaman gönderebileceklerini sordum. Ellerinde kasa olmadığını Gemide olduğunu. Gelir gelmez benimkini gönderebileceklerini söylediler. Aradığım numara 0850 308 56 77
Satış için 1'e bastım hocamO numara acmiyor hocam tuslamadan hangisini yaptiniz
Acmiyorlar hocam neyse yapacak bir şey yokSatış için 1'e bastım hocam
Gelişme olursa editler misiniz?Acmiyorlar hocam neyse yapacak bir şey yok
Tabi bende görürsem hocam. Mersinde olduğum icin tedirginim halen deprem dolayisiyla arada kafam dagilsin diye ugradiyorum isteGelişme olursa editler misiniz?