Neler Yeni

🔥DONANIM ARŞİVİ F/P SİSTEM🔥

rechanax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Kadir Bayar
@GENCERGAMİNG sistemler ne zaman gelicek tam olarak net bilgi verirmisiniz yada tahminen ama bir bilgi verin artık
gerçekten şaka gibi bi site birdaha asla bulaşmam

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Ahmet Kılcık
@GENCERGAMİNG Kendileriyle görüşebilen var mı?

Keyfen

80+ Bronze
bende beklemedeyim hala haber yok, madem ellerinde malzeme yok neden sipariş açıyolar abdullah reis de hazırdan gidicek demişti ürünler ,

Keyfen

80+ Bronze
ben aramayi dusunuyorum hala hazirlaniyor olarak gozukuyor ne iş anlamadim
hayır işin ilginç kısmı herkesinki hazırlanıyor yazıyor kargo takip numarası alan yok kimseye göndeirlmemiş

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Ahmet Kılcık
Ben konuştum kasaların bugün gelmesi bekleniyormuş arkadaşlar bilginiz olsun hanımefendi durumu çok iyi şekilde izah etti.

Keyfen

80+ Bronze
Ben konuştum kasaların bugün gelmesi bekleniyormuş arkadaşlar bilginiz olsun hanımefendi durumu çok iyi şekilde izah etti.
kasalar gelecek 300 tane kasa montaj yapılcakta gönderilcekte bize o halde 1 aya gelmez o kasalar

onurkaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Onur
Organize olmamış bir şirket maalesef biraz zaman alicak sistemlerin gelmesi

Keyfen

80+ Bronze

Keyfen

80+ Bronze
evet stokta olmayan urunu satmak sacmalik haftaya da gelmez
ben ümidi kestim o yönden, birde instagramda deprem muhabbetini paylaştılar kargolarda gecikme yaşanacak diye onuda biraz bahane olarak kullanacaklar gibime geliyor halbuki kargoya vermediler verselerde geç gelse okeyiz zaten

bwNN

80+ Silver
Termal macun söylemiştim kolay gelsin kargo getirecekti aradim müşteri hizmetleri diyor ki afet bölgesinde oldugu için kolay gelsin calismicakmis ne zaman gelecegide belli değilmiş diger tum kargo sirketleri dagitiyor bu nasil mantik ya. Tam afet yeride degil mersin 1 tane bina bile enkaz olmamis

Top Bottom