Tekrar konusurum bugün baglanabilirsem+ olarak kimsenin kargosu gelmemiş
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bilgi gelirse soylerim sizde bana soyleyin
Tekrar konusurum bugün baglanabilirsem+ olarak kimsenin kargosu gelmemiş
Umarım dönüş alabilirsin dostum.Tekrar konusurum bugün baglanabilirsem
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bilgi gelirse soylerim sizde bana soyleyin
Ne bilim oyle dedi urunler orda dedi hangi ürün sistem parcalarimi tam bilgi vermedi bende sormadım nedenseAbi mersin limanıyla alakası yokki. Bende ithalat iharacat yapıyorum gemlik limanı varken yalovada bulunan bir firmanın malları neden mersin limanında olsun?
hangisine inanıcaz şimdi sana denilenemiArkadaşlar ben biraz evvel konuştum.
Pazartesiden itibaren hazırlanıp gönderilmeye başlandığını ve 600 adet sipariş olduğunu söyledi hanımefendi.
Ayrıca sistemleri yetiştirmek için çalışanların ek mesai yaptığını söyledi.
Son olarak kargo firması depremden dolayı kısıtlama koyduğundan dolayı 1 hafta içerisinde çıkış yapar dedi.
yosa bu arkadaşa denilenemiHerkese farklı farklı cevaplar veriyorlar sanırım.
Arkadaşlar Dün görüştüğümde Gemide veya Mersin limanında olduğu söylendi. Ellerinde hiç kasa yokmuş.
Dün gemide veya limanda olan bir ürünün bugün firmaya teslim edilmesi mümkün değil.
Herşeyden önce firmanın olmayan bir ürünü satması etik değil.
Firmanın yazılı olarak söylediği 7-10 iş günü içerisinde kargolanabileceği.
Bunun hakkında ne diyecekler acabaAbi mersin limanıyla alakası yokki. Bende ithalat iharacat yapıyorum gemlik limanı varken yalovada bulunan bir firmanın malları neden mersin limanında olsun?
Pek alakası yok. Şöyle düşün yalovaya gelicek malı için diyelim sen çinden konteyner tuttun. Liman teslim veyahut fabrika teslim olarak gönderildiğinde bunun geleceği yer genellikle gemport olur. Yalovaya gelecek bir konteynırın mersine indiği takdirde tekrar yalovaya gelmesi için nerdeyse konteynır ücreti kadar yol parası ödeyeceksin. Ufak koli sipariş ettilerse parsiyel yük mersine gidecek konteynıra koydurdularsa bişi diyemem.Liman için firmanın nerede olduğu değil malların nereden geldiği önemli.
Firmaya işini öğretcek halimiz yok tabi sistemleri şıkır şıkır. Ben yurt dışına mal gönderirken müşterime en yakın liman hangisi ise oraya hangi firma götürüyorsa onunla gönderiyorum. A firması taşımıyorsa o limana B firması illa taşıyor. Dediğin gibi bunu burda tartışcak halimiz yok. Sadece dediğim saçmalık olduğu. Gene beklicez başka çare yok bu konudaÇok alakası var hocam. Mersin limanına gelmekle Pendik veya Yalova limanına gelmek arasındaki tercih firmaya değil nakliyeciye bağlı bir şey. Mersin Yalova karayolu masrafı varda Mersin limanına gelmek ile Yalova limanına gelmek arasında fark yok mu sanıyorsunuz. Üstelik eminim çok daha fazladır. Neyse bu konuda bunu tartışacak değilim.