Neler Yeni

🔥DONANIM ARŞİVİ F/P SİSTEM🔥

Keyfen

80+ Bronze
Tekrar konusurum bugün baglanabilirsem
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilgi gelirse soylerim sizde bana soyleyin
Umarım dönüş alabilirsin dostum.

cansacar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Can
Abi mersin limanıyla alakası yokki. Bende ithalat iharacat yapıyorum gemlik limanı varken yalovada bulunan bir firmanın malları neden mersin limanında olsun?

bwNN

80+ Silver
Abi mersin limanıyla alakası yokki. Bende ithalat iharacat yapıyorum gemlik limanı varken yalovada bulunan bir firmanın malları neden mersin limanında olsun?
Ne bilim oyle dedi urunler orda dedi hangi ürün sistem parcalarimi tam bilgi vermedi bende sormadım nedense

oguuzysr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
571
İsim
Oğuz
Arkadaşlar ben biraz evvel konuştum.
Pazartesiden itibaren hazırlanıp gönderilmeye başlandığını ve 600 adet sipariş olduğunu söyledi hanımefendi.
Ayrıca sistemleri yetiştirmek için çalışanların ek mesai yaptığını söyledi.
Son olarak kargo firması depremden dolayı kısıtlama koyduğundan dolayı 1 hafta içerisinde çıkış yapar dedi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Kara Kule
Herkese farklı farklı cevaplar veriyorlar sanırım.

Arkadaşlar Dün görüştüğümde Gemide veya Mersin limanında olduğu söylendi. Ellerinde hiç kasa yokmuş.

Dün gemide veya limanda olan bir ürünün bugün firmaya teslim edilmesi mümkün değil.

Herşeyden önce firmanın olmayan bir ürünü satması etik değil.

Firmanın yazılı olarak söylediği 7-10 iş günü içerisinde kargolanabileceği.

Keyfen

80+ Bronze
Arkadaşlar ben biraz evvel konuştum.
Pazartesiden itibaren hazırlanıp gönderilmeye başlandığını ve 600 adet sipariş olduğunu söyledi hanımefendi.
Ayrıca sistemleri yetiştirmek için çalışanların ek mesai yaptığını söyledi.
Son olarak kargo firması depremden dolayı kısıtlama koyduğundan dolayı 1 hafta içerisinde çıkış yapar dedi.
hangisine inanıcaz şimdi sana denilenemi
Herkese farklı farklı cevaplar veriyorlar sanırım.

Arkadaşlar Dün görüştüğümde Gemide veya Mersin limanında olduğu söylendi. Ellerinde hiç kasa yokmuş.

Dün gemide veya limanda olan bir ürünün bugün firmaya teslim edilmesi mümkün değil.

Herşeyden önce firmanın olmayan bir ürünü satması etik değil.

Firmanın yazılı olarak söylediği 7-10 iş günü içerisinde kargolanabileceği.
yosa bu arkadaşa denilenemi
@Abdullah Hacıgül reis bi bilgi alma şansın olursa çok seviniriz

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Kara Kule
Liman için firmanın nerede olduğu değil malların nereden geldiği önemli.

cansacar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Can
Liman için firmanın nerede olduğu değil malların nereden geldiği önemli.
Pek alakası yok. Şöyle düşün yalovaya gelicek malı için diyelim sen çinden konteyner tuttun. Liman teslim veyahut fabrika teslim olarak gönderildiğinde bunun geleceği yer genellikle gemport olur. Yalovaya gelecek bir konteynırın mersine indiği takdirde tekrar yalovaya gelmesi için nerdeyse konteynır ücreti kadar yol parası ödeyeceksin. Ufak koli sipariş ettilerse parsiyel yük mersine gidecek konteynıra koydurdularsa bişi diyemem.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yapacak bir şey yok beklemekten başka. Ama bir daha alışveriş yapacağımı hiç sanmıyorum. Ülkenin durumundan dolayı kargolar gecikir olayına hiçbir şey demem diyemem zaten. Ama onun haricinde hiç samimi değiller

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Kara Kule
Çok alakası var hocam. Mersin limanına gelmekle Pendik veya Yalova limanına gelmek arasındaki tercih firmaya değil nakliyeciye bağlı bir şey. Mersin Yalova karayolu masrafı varda Mersin limanına gelmek ile Yalova limanına gelmek arasında fark yok mu sanıyorsunuz. Üstelik eminim çok daha fazladır. Neyse bu konuda bunu tartışacak değilim.

Keyfen

80+ Bronze
sanırım gene muallakta kaldık

cansacar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Can
Çok alakası var hocam. Mersin limanına gelmekle Pendik veya Yalova limanına gelmek arasındaki tercih firmaya değil nakliyeciye bağlı bir şey. Mersin Yalova karayolu masrafı varda Mersin limanına gelmek ile Yalova limanına gelmek arasında fark yok mu sanıyorsunuz. Üstelik eminim çok daha fazladır. Neyse bu konuda bunu tartışacak değilim.
Firmaya işini öğretcek halimiz yok tabi sistemleri şıkır şıkır. Ben yurt dışına mal gönderirken müşterime en yakın liman hangisi ise oraya hangi firma götürüyorsa onunla gönderiyorum. A firması taşımıyorsa o limana B firması illa taşıyor. Dediğin gibi bunu burda tartışcak halimiz yok. Sadece dediğim saçmalık olduğu. Gene beklicez başka çare yok bu konuda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,806
Üyeler
164,915
Son üye
enes217
Top Bottom