Neler Yeni

🔥DONANIM ARŞİVİ F/P SİSTEM🔥

cansacar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Can
Toplayacakları kasa 200 zaten başarıp 400 tane satamadılar. En azından genel bir bilgilendirme yapsalardı. Gerçekten kasa yoksa bunu dile getirselerdi 300 500 fark verseydik başka kasayla gönderselerdi.

Keyfen

80+ Bronze
Termal macun söylemiştim kolay gelsin kargo getirecekti aradim müşteri hizmetleri diyor ki afet bölgesinde oldugu için kolay gelsin calismicakmis ne zaman gelecegide belli değilmiş diger tum kargo sirketleri dagitiyor bu nasil mantik ya. Tam afet yeride degil mersin 1 tane bina bile enkaz olmamis
çok garip baya garip
Mesaj otomatik birleştirildi:

Toplayacakları kasa 200 zaten başarıp 400 tane satamadılar. En azından genel bir bilgilendirme yapsalardı. Gerçekten kasa yoksa bunu dile getirselerdi 300 500 fark verseydik başka kasayla gönderselerdi.
ya gerçekten kasa yoksa ve bunun için bekletiliyor ise harbi sıkıntı büyük o kasalar 1 aya bile gelmez

• Beğen
Reaksiyonlar: bwNN

cansacar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Can
çok garip baya garip

ya gerçekten kasa yoksa ve bunun için bekletiliyor ise harbi sıkıntı büyük o kasalar 1 aya bile gelmez
İşte en azından bilgilendirmeleri lazım. Mesaj attım sordum ülkemizde yaşanan üzücü durum nedeni ile 7-10 iş gününü aşabilir diye cevap verdiler. Kasa yoksa alternatif kasa sunun o zaman. Ama bi bilgi verin.

bwNN

80+ Silver
çok garip baya garip

Adamlar kac gun olacagini bile soylemiyorlar bu nasil is herkes dagitiyor subesi yokmus dagitilmiyacakmis

Keyfen

80+ Bronze
İşte en azından bilgilendirmeleri lazım. Mesaj attım sordum ülkemizde yaşanan üzücü durum nedeni ile 7-10 iş gününü aşabilir diye cevap verdiler. Kasa yoksa alternatif kasa sunun o zaman. Ama bi bilgi verin.
bu işi çözerse @Abdullah Hacıgül reis çözer alternatif yok

Adamlar kac gun olacagini bile soylemiyorlar bu nasil is herkes dagitiyor subesi yokmus dagitilmiyacakmis
çok fena hemde

erenn16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Eren
Termal macun söylemiştim kolay gelsin kargo getirecekti aradim müşteri hizmetleri diyor ki afet bölgesinde oldugu için kolay gelsin calismicakmis ne zaman gelecegide belli değilmiş diger tum kargo sirketleri dagitiyor bu nasil mantik ya. Tam afet yeride degil mersin 1 tane bina bile enkaz olmamis
az once kolay gelsınden monitorum geldi?

Keyfen

80+ Bronze
Bu arada dun aradığımda urunler mersin limaninda denmisti ve mersinde depremden etkilendi ondan uzun surerse surer

Ama 1 ayda surmez ya o ksdar surer mi ki
Dostum şimdi sorun şu ki 1 ayıda geçer 1 aya gelirse şükret, ikinci olaraksa ellerinde hazır olarak pazarlanan ürünlerin limandan gelicek denmesini sen nasıl kabul edebiliyorsun ?

bwNN

80+ Silver
Bu arada Gencer gaming musteri hizmetleri guzel gibi temsilcinin konusmasi , aciklamasi felan beğendim ben

Keyfen

80+ Bronze
+ olarak kimsenin kargosu gelmemiş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,834
Üyeler
164,919
Son üye
erenikoo