çok garip baya garipTermal macun söylemiştim kolay gelsin kargo getirecekti aradim müşteri hizmetleri diyor ki afet bölgesinde oldugu için kolay gelsin calismicakmis ne zaman gelecegide belli değilmiş diger tum kargo sirketleri dagitiyor bu nasil mantik ya. Tam afet yeride degil mersin 1 tane bina bile enkaz olmamis
ya gerçekten kasa yoksa ve bunun için bekletiliyor ise harbi sıkıntı büyük o kasalar 1 aya bile gelmezToplayacakları kasa 200 zaten başarıp 400 tane satamadılar. En azından genel bir bilgilendirme yapsalardı. Gerçekten kasa yoksa bunu dile getirselerdi 300 500 fark verseydik başka kasayla gönderselerdi.
İşte en azından bilgilendirmeleri lazım. Mesaj attım sordum ülkemizde yaşanan üzücü durum nedeni ile 7-10 iş gününü aşabilir diye cevap verdiler. Kasa yoksa alternatif kasa sunun o zaman. Ama bi bilgi verin.çok garip baya garip
Mesaj otomatik birleştirildi:
ya gerçekten kasa yoksa ve bunun için bekletiliyor ise harbi sıkıntı büyük o kasalar 1 aya bile gelmez
Adamlar kac gun olacagini bile soylemiyorlar bu nasil is herkes dagitiyor subesi yokmus dagitilmiyacakmisçok garip baya garip
ya gerçekten kasa yoksa ve bunun için bekletiliyor ise harbi sıkıntı büyük o kasalar 1 aya bile gelmez
bu işi çözerse @Abdullah Hacıgül reis çözer alternatif yokİşte en azından bilgilendirmeleri lazım. Mesaj attım sordum ülkemizde yaşanan üzücü durum nedeni ile 7-10 iş gününü aşabilir diye cevap verdiler. Kasa yoksa alternatif kasa sunun o zaman. Ama bi bilgi verin.
çok fena hemdeAdamlar kac gun olacagini bile soylemiyorlar bu nasil is herkes dagitiyor subesi yokmus dagitilmiyacakmis
Bu arada dun aradığımda urunler mersin limaninda denmisti ve mersinde depremden etkilendi ondan uzun surerse surer
az once kolay gelsınden monitorum geldi?Termal macun söylemiştim kolay gelsin kargo getirecekti aradim müşteri hizmetleri diyor ki afet bölgesinde oldugu için kolay gelsin calismicakmis ne zaman gelecegide belli değilmiş diger tum kargo sirketleri dagitiyor bu nasil mantik ya. Tam afet yeride degil mersin 1 tane bina bile enkaz olmamis
Mersindeyim ben kanka aradığımda oyle dediaz once kolay gelsınden monitrum geldi?
Dostum şimdi sorun şu ki 1 ayıda geçer 1 aya gelirse şükret, ikinci olaraksa ellerinde hazır olarak pazarlanan ürünlerin limandan gelicek denmesini sen nasıl kabul edebiliyorsun ?Bu arada dun aradığımda urunler mersin limaninda denmisti ve mersinde depremden etkilendi ondan uzun surerse surer
Ama 1 ayda surmez ya o ksdar surer mi ki
Hocam ne diyebilirim kiDostum şimdi sorun şu ki 1 ayıda geçer 1 aya gelirse şükret, ikinci olaraksa ellerinde hazır olarak pazarlanan ürünlerin limandan gelicek denmesini sen nasıl kabul edebiliyorsun ?
he evet o bolgede olabilirMersindeyim ben kanka aradığımda oyle dedi