rechanax
80+
- Reaksiyon skoru
- 38
gerçekten şaka gibi bi site birdaha asla bulaşmam@GENCERGAMİNG sistemler ne zaman gelicek tam olarak net bilgi verirmisiniz yada tahminen ama bir bilgi verin artık
gerçekten şaka gibi bi site birdaha asla bulaşmam@GENCERGAMİNG sistemler ne zaman gelicek tam olarak net bilgi verirmisiniz yada tahminen ama bir bilgi verin artık
ben aramayi dusunuyorum hala hazirlaniyor olarak gozukuyor ne iş anlamadim@GENCERGAMİNG Kendileriyle görüşebilen var mı?
hayır işin ilginç kısmı herkesinki hazırlanıyor yazıyor kargo takip numarası alan yok kimseye göndeirlmemişben aramayi dusunuyorum hala hazirlaniyor olarak gozukuyor ne iş anlamadim
kasalar gelecek 300 tane kasa montaj yapılcakta gönderilcekte bize o halde 1 aya gelmez o kasalarBen konuştum kasaların bugün gelmesi bekleniyormuş arkadaşlar bilginiz olsun hanımefendi durumu çok iyi şekilde izah etti.
Muhtemelen öyle olur diye düşünüyorum.kasalar gelecek 300 tane kasa montaj yapılcakta gönderilcekte bize o halde 1 aya gelmez o kasalar
biraz olsa gene okeyizOrganize olmamış bir şirket maalesef biraz zaman alicak sistemlerin gelmesi
çok kötü oldu bu durumMuhtemelen öyle olur diye düşünüyorum.
evet stokta olmayan urunu satmak sacmalik haftaya da gelmezbiraz olsa gene okeyiz
çok kötü oldu bu durum
ben ümidi kestim o yönden, birde instagramda deprem muhabbetini paylaştılar kargolarda gecikme yaşanacak diye onuda biraz bahane olarak kullanacaklar gibime geliyor halbuki kargoya vermediler verselerde geç gelse okeyiz zatenevet stokta olmayan urunu satmak sacmalik haftaya da gelmez