🔥DONANIM ARŞİVİ F/P SİSTEM🔥

@GENCERGAMİNG sistemler ne zaman gelicek tam olarak net bilgi verirmisiniz yada tahminen ama bir bilgi verin artık
gerçekten şaka gibi bi site birdaha asla bulaşmam

bende beklemedeyim hala haber yok, madem ellerinde malzeme yok neden sipariş açıyolar abdullah reis de hazırdan gidicek demişti ürünler ,

ben aramayi dusunuyorum hala hazirlaniyor olarak gozukuyor ne iş anlamadim
hayır işin ilginç kısmı herkesinki hazırlanıyor yazıyor kargo takip numarası alan yok kimseye göndeirlmemiş

Ben konuştum kasaların bugün gelmesi bekleniyormuş arkadaşlar bilginiz olsun hanımefendi durumu çok iyi şekilde izah etti.

Ben konuştum kasaların bugün gelmesi bekleniyormuş arkadaşlar bilginiz olsun hanımefendi durumu çok iyi şekilde izah etti.
kasalar gelecek 300 tane kasa montaj yapılcakta gönderilcekte bize o halde 1 aya gelmez o kasalar

Organize olmamış bir şirket maalesef biraz zaman alicak sistemlerin gelmesi

evet stokta olmayan urunu satmak sacmalik haftaya da gelmez
ben ümidi kestim o yönden, birde instagramda deprem muhabbetini paylaştılar kargolarda gecikme yaşanacak diye onuda biraz bahane olarak kullanacaklar gibime geliyor halbuki kargoya vermediler verselerde geç gelse okeyiz zaten

Termal macun söylemiştim kolay gelsin kargo getirecekti aradim müşteri hizmetleri diyor ki afet bölgesinde oldugu için kolay gelsin calismicakmis ne zaman gelecegide belli değilmiş diger tum kargo sirketleri dagitiyor bu nasil mantik ya. Tam afet yeride degil mersin 1 tane bina bile enkaz olmamis

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,313
Üyeler
190,011
Son üye
dogan52
Geri