TeknoPiyon
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
404 veriyor linktenasıl patladı
404 veriyor linktenasıl patladı
Dostum bize yediğimiz kabı pislemek yakışmaz. Buradan alamazsam 300 400 TL mazot yakar gider yerinden alırım.sinerji sistemde var stokda bakarsanız
knkam instadan etiketleyerek story atsana ekleyelimMillet bi şekilde almayı başardım, size önerim sayfayı biraz küçültün mausu sepete ekleye getirin 20:58 de başlayan sayfayı yenileyin sepete ekleye basın uyarı gelince direk f5 basın sayfa yenilensin sonra bida deneyin ben bu şekilde totalde 40 saniye içinde ( ödeme işlemi vb ile beraber ) aldım.
inşallah ihtiyacı olan diğer arkadaşlarımızda alabilir.
Alıntıyı görüntüle
bide 5500 yani ve kalan parçalarda daha dandiktir şuanki sistem baya iyi @Abdullah Hacıgül sağol be abii
İstanbuldan mı hocam gidelimDostum bize yediğimiz kabı pislemek yakışmaz. Buradan alamazsam 300 400 TL mazot yakar gider yerinden alırım.
ikinci 100 stok bitmiştir.ürün kaldırlıdı yazıyor hocam
H.Oarkadaşlar sinerjiden aldım onaylanduı diyor
İyi düzeltmişler heralde Bu saatten sonra çökmez zaten.Ben hâlâ çökmemesine şaşkınım
5500 değil sinerji 5600 veriyor ekran kartı aynıbide 5500 yani ve kalan parçalarda daha dandiktir şuanki sistem baya iyi @Abdullah Hacıgül sağol be abii
kanka eklim hiç sorun yok ama fiyat kısmı gözükmese olurmu alabilen var alamayan var ayıp olmasın diğer insanlaraknkam instadan etiketleyerek story atsana ekleyelim
Hayırlı olsunarkadaşlar sinerjiden aldım onaylanduı diyor