Sistemi saat tam 19:00 da aldım şimdilik herhangi bir iptal yok ama onay bekliyor yazıyor. Bu ne zamana onaylanır @GENCERGAMİNG
kanka bu satışta hiç açılmadı ki sıkıntı olsun olmadı bi haber verselerdi kanser olucam yaArkadaşlar biraz sakin olun ilk 2 posta baya iyiydi de bunda sıkıntı oldu
Sistemi videodan önce topladıklarını akıl edemeyince olur böyle
valla reis şu önemli olaylara bi cevap ver boş beleş adamlara vericeğinekanka bu parası çekilip sistemi iptal olanlar ne olcak?
bendede aynıSistemi saat tam 19:00 da aldım şimdilik herhangi bir iptal yok ama onay bekliyor yazıyor. Bu ne zamana onaylanır @GENCERGAMİNG
Yok, kardeşim. Işıklı mışıklı bir şey takacağım. Sen de gönlündeki fiyatı şöylezuahhaha. yanına ram de ister misin?
kesinlikle gelmedi diyeblirim 20:55 ile 21:10 arası f5ledim hep21:00 Stoğu geldi mi arkadaşlar gelmedi galiba arkadaşlar alabilen var mı ? ben sanmıyorum da 21:00 da alabilen
Ben sürekli f5ledim ama açılmadı ya psu yada ekran kartı yok dedi21:00 Stoğu geldi mi arkadaşlar gelmedi galiba arkadaşlar alabilen var mı ? ben sanmıyorum da 21:00 da alabilen