o zaman neden 400 stokla milleti kandırıyorlar !!21 stokları hiç açılmadı maalesef.
Yeter işte adamlar 2 parti sattı reklamını yaptı sizde şirketi batırmak mı istiyorsunuz canim
400tane sistem toplamakta zor tabi 200 yine 2 güne toplanır. Çalışanlarıda düşünmek lazım21 stokları hiç açılmadı maalesef.
Yeter işte adamlar 2 parti sattı reklamını yaptı sizde şirketi batırmak mı istiyorsunuz canim
3.300 veririm Öğrenci iseniz 3400 veririm.Kaç veriyon
iyimissbasel macının taraftar desteği eşliğinde okuyorum yorumları efsane lo lo lo
Yok 11.800 tl yazıyor tutarda parayı da çekti ama emin olamadım herkes iptal oldu demişAlıntıyı görüntüle Alan varsa bakabilir mi bu şekilde kaldı iptal falan olmasın @GENCERGAMİNG
Sistemi videodan önce topladıklarını akıl edemeyince olur böyle400tane sistem toplamakta zor tabi 200 yine 2 güne toplanır. Çalışanlarıda düşünmek lazım
zuahhaha. yanına ram de ister misin?3.300 veririm Öğrenci iseniz 3400 veririm.
20:30da alanların siparişleri iptal edildiYok 11.800 TL yazıyor tutarda parayı da çekti ama emin olamadım herkes iptal oldu demiş
Hocam satıcısınız sandım öğrenci isen 3400 de gümledim puhahahashdhsdds3.300 veririm Öğrenci iseniz 3400 veririm.
Yinede kolaymı abi 400tane sistemi paketlemek kurmak denemek vs ama ellerine sağlık sistemde düzelsede alabilsek süper olcakSistemi videodan önce topladıklarını akıl edemeyince olur böyle
kanka bu parası çekilip sistemi iptal olanlar ne olcak?Sistemi videodan önce topladıklarını akıl edemeyince olur böyle