ya satın alınca da parayı çekip geri iade ediyorlar fazla kasma geri dönen yada ne olacağını söyleyendeyok @GENCERGAMİNGŞuan fiyat tekrar 11.799 oldu umarım 22.00 da yine sıkıntı olmaz
kardeşim bende yok ama en ucuz 2798 tl ye satılan işlemcinin üstüne anakart + ssd isteyip 3300 teklif etmen çok komiğime gittiYok, kardeşim. Işıklı mışıklı bir şey takacağım. Sen de gönlündeki fiyatı şöyle
aynen bendede öyle kademe kademe düzeliyogaliba ekran kartı,psu sorunu falan düzeldi ama stok yok şuan galiba
Bende f5 attımkesinlikle gelmedi diyeblirim 20:55 ile 21:10 arası f5ledim hep
sanmıyorum belki de açtık diye çamura yatarlar ama 200 stokta max 2 dk dayanırSuan 11800 yaziyor ama stokta yok diyor sepete eklemiyor 21de stok acilmadiysa 22de 200 stok eklemesi yokmu peki
aynen kanka valla bune yok 400 kasa zor toplanırmış biz alana kadar neler çektik oda iptal oldu. @GENCERGAMİNG @Abdullah Hacıgülvalla reis şu önemli olaylara bi cevap ver boş beleş adamlara vericeğine
knk 2 dk dayansın 30sn dayansın ama 10 sn göremedik sistemiBende f5 attım
sanmıyorum belki de açtık diye çamura yatarlar ama 200 stokta max 2 dk dayanır
Bence de böyle olması lazımdı en azından hatalarla uğraşmazdıkHem abdullah abi madem sistem 400 taneside toplandı hazırlandı neden kişiselleştirme var bu 400 stok için ayrı sayfa açıp hemen alsalar daha kolay olmazmı en azından stok 400 den 300e 300den 200e daha kolay olurdu diger turlu 21de oldugu gibi ekran karti yok psu yok hatası aldık
aynen öyle teşkilatı kurup geliyorum ben ashkhdasjdsaat 22:00 da 200 stok girilebilir hızlı olun son şans