ahmetbirs
80+ Bronze
baba sen en baştan ilk stoktan beri deniyorsun dimiBen de de aynı
baba sen en baştan ilk stoktan beri deniyorsun dimiBen de de aynı
instadaki post bayağı bir komikti ya lşdfgkşxlcfgkşcxfklgxdkflşg benim anlamadığım babası izin vermiyorsa kredi kartını nasıl aldıKAHKAHA ATTIM KNK İNSTADAKİ POST GİBİ OLMA
Abdullah diyor 400 stok önceden hazırlandı öyleyse senin dediğin yanlış ama madem 400 stok hazır neden kişiselleştirme var direkt sistemi koyup satsalar bizde ugrasmasak ayrıca madem 400 hazır neden islemci stogu bitti ekran kartı stogu bitti hatası alıyoruz kafamda deli sorular400 tane sistem satılmadı kanka 100 kişi falan mutlu oldu
Emeği geçenlere teşekkürler aldık çok şükü
nasıl aldın knk allah aşkınaEmeği geçenlere teşekkürler aldık çok şükür
mümkün değil 2 kuzenim ben amcam ve babam herkese öğrettim denettiriyorum 15 dkdır herkeste stok yok diyor22 00 da alabilen varmı
Abdullah abi yarın sabah 10 da başlıcak satışlar mağazada dediPazar günü kapalıdır ben 45 dk ya yalovadayım pazartesi gidicem
bu kişiselleştirme mevzusu ne yaAbdullah diyor 400 stok önceden hazırlandı öyleyse senin dediğin yanlış ama madem 400 stok hazır neden kişiselleştirme var direkt sistemi koyup satsalar bizde ugrasmasak ayrıca madem 400 hazır neden islemci stogu bitti ekran kartı stogu bitti hatası alıyoruz kafamda deli sorular