DeH$et
80+ Silver
Evt bende de var o :/Ben de 1 uyarı almışım uygunsuz dilden.
Evt bende de var o :/Ben de 1 uyarı almışım uygunsuz dilden.
Yanlış bilgilendirme ve gaiba bir tane yanlış başlık uyarımın silinmesini arz ediyorum mehmet abiHerkese merhaba. Mâlum yeni bir yıla giriyoruz, herkese şimdiden mutlu bir yıl diliyorum. Geçtiğimiz sefer yaptığımız uyarı affını bir kademe daha ileriye taşıyıp SADECE 2020 YILINDA aldığınız BAZI uyarıların affını yapacağız bu sefer.
Bu af SADECE 2020 yılı içerisinde alınan uyarı puanları içindir. Uyarılar silinmeyecektir, süresi dolmuş olarak işaretlenip etkisiz hale çevirilecektir. Ben ve diğer moderatör arkadaşların incelemesi sonucunda bir karar verilecektir, her uyarının silinmeyeceğimi bilmeniz gerekmektedir.
Lütfen başvuruyu SADECE bu gönderi altından yapınız ve konunun dışına çıkacak mesajlar atmayınız. Uyarı affedilirse zaten bildirimi size otomatik olarak yapılacaktır.
Bende uyarı var mı ki? Bakılırsa iyi olur ne olur ne olmaz.Herkese merhaba. Mâlum yeni bir yıla giriyoruz, herkese şimdiden mutlu bir yıl diliyorum. Geçtiğimiz sefer yaptığımız uyarı affını bir kademe daha ileriye taşıyıp SADECE 2020 YILINDA aldığınız BAZI uyarıların affını yapacağız bu sefer.
Bu af SADECE 2020 yılı içerisinde alınan uyarı puanları içindir. Uyarılar silinmeyecektir, süresi dolmuş olarak işaretlenip etkisiz hale çevirilecektir. Ben ve diğer moderatör arkadaşların incelemesi sonucunda bir karar verilecektir, her uyarının silinmeyeceğimi bilmeniz gerekmektedir.
Lütfen başvuruyu SADECE bu gönderi altından yapınız ve konunun dışına çıkacak mesajlar atmayınız. Uyarı affedilirse zaten bildirimi size otomatik olarak yapılacaktır.
Benim de uyarılara bakarsanız çok sevinirimHerkese merhaba. Mâlum yeni bir yıla giriyoruz, herkese şimdiden mutlu bir yıl diliyorum. Geçtiğimiz sefer yaptığımız uyarı affını bir kademe daha ileriye taşıyıp SADECE 2020 YILINDA aldığınız BAZI uyarıların affını yapacağız bu sefer.
Abi bu sildiğini değil de batarya mevzusunu silsen daha iyi olabilirdi. Bu sildiğin bence affı olmaması lazımİronik dediğin adamı öldürür o nasıl ironi
Hocam sorun olmazsa uyarı kontrolü yapar mısın 2020 deki uyarımı silmişssin çok saol ama 2021 uyarılarından bazılarında attığım mesajın olduğu konu linki falan yok ve birkaç uyarı puanı değerinde o yüzden dedim ama kesin hak etmişimdir sadece emin olmak istedim yanlış anlamazsın umarım.İronik dediğin adamı öldürür o nasıl ironi
3 uyarım var bir şey olur muAlıntıyı görüntüle
profiline gir burada