Neler Yeni

Donanım Arşivi Forum 2020 Tarihli Uyarıların Affı

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Herkese merhaba. Mâlum yeni bir yıla giriyoruz, herkese şimdiden mutlu bir yıl diliyorum. Geçtiğimiz sefer yaptığımız uyarı affını bir kademe daha ileriye taşıyıp SADECE 2020 YILINDA aldığınız BAZI uyarıların affını yapacağız bu sefer.

Bu af SADECE 2020 yılı içerisinde alınan uyarı puanları içindir. Uyarılar silinmeyecektir, süresi dolmuş olarak işaretlenip etkisiz hale çevirilecektir. Ben ve diğer moderatör arkadaşların incelemesi sonucunda bir karar verilecektir, her uyarının silinmeyeceğimi bilmeniz gerekmektedir.

Lütfen başvuruyu SADECE bu gönderi altından yapınız ve konunun dışına çıkacak mesajlar atmayınız. Uyarı affedilirse zaten bildirimi size otomatik olarak yapılacaktır.
Yanlış bilgilendirme ve gaiba bir tane yanlış başlık uyarımın silinmesini arz ediyorum mehmet abi:D
Düzeltebilirseniz uygunsuz dillerimi de silerseniz sevinirim küfür etmedim hiç

c0rbius

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Çağan Mert Şimşek
Herkese merhaba. Mâlum yeni bir yıla giriyoruz, herkese şimdiden mutlu bir yıl diliyorum. Geçtiğimiz sefer yaptığımız uyarı affını bir kademe daha ileriye taşıyıp SADECE 2020 YILINDA aldığınız BAZI uyarıların affını yapacağız bu sefer.

Bu af SADECE 2020 yılı içerisinde alınan uyarı puanları içindir. Uyarılar silinmeyecektir, süresi dolmuş olarak işaretlenip etkisiz hale çevirilecektir. Ben ve diğer moderatör arkadaşların incelemesi sonucunda bir karar verilecektir, her uyarının silinmeyeceğimi bilmeniz gerekmektedir.

Lütfen başvuruyu SADECE bu gönderi altından yapınız ve konunun dışına çıkacak mesajlar atmayınız. Uyarı affedilirse zaten bildirimi size otomatik olarak yapılacaktır.
Bende uyarı var mı ki? Bakılırsa iyi olur ne olur ne olmaz.

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan

Benim de uyarılara bakarsanız çok sevinirim
İYİ SENELER FORUMMMM

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
Forumda yeniyken yanlış bilgilendirmeden uyarı almışım .d Bakarsanız sevinirim. Mutlu Yıllar Herkese 🎊🎉

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
İronik dediğin adamı öldürür o nasıl ironi :D
Hocam sorun olmazsa uyarı kontrolü yapar mısın 2020 deki uyarımı silmişssin çok saol ama 2021 uyarılarından bazılarında attığım mesajın olduğu konu linki falan yok ve birkaç uyarı puanı değerinde o yüzden dedim ama kesin hak etmişimdir sadece emin olmak istedim yanlış anlamazsın umarım.

yakar41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
tunahan

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
instagram.com/aliakpoyraz
Uygunsuz dil, incelenirse sevinirim.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,153
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
2020 yılında 2 tane yanlış bilgilendirmeden, 2 uyarı yemişim, iki yılda doğrusunu öğrendim; benimkine bakarsanız sevinirim. :)

Top Bottom