Seni çok seviyorum baş komutanım.
Seni çok seviyorum baş komutanım.
19 yaşındayım patoloji okuyorum ve çalışıyorum dolayısıyla fazla vakit bulamıyorum şuan fakat 4 Ekim'de işten ayrılıyorum. Ders ve forum için müsait oluyorum teşekürler.Dostlar selamlar. Forumumuzun kitlesi gün geçtikçe büyüyor tahmin edebileceğiniz üzere. Sizlerin forumda daha kaliteli zaman geçirebilmesi adına denetimi sıklaştırmak için "2" adet gönüllü moderatör alımı yapacağız.
Bu şartlara uyduğunu düşünen arkadaşlar bu gönderi altında başvurularını bize iletebilirler. Kabul gören kişilerle ÖZEL MESAJ üzerinden iletişime geçilecektir, lütfen araya farklı mesajlar atarak kontrol aşamasını iyice zorlaştırmalayalım.
- 18 yaş ve üzeri.
- Foruma zaman ayırabilecek.
- Uyarı puanı 3 ve daha aşağısında olan. (Küfür, hakaret vb. hariç)
- Daha önce DA forumdan uzaklaştırma almamış.
- İşini sabırla ve adaletli bir şekilde yapabilecek.
- Forumda yeterli aktifliğe sahip.
- Yeterli dil bilgisine sahip,
Benden mod olmaz ve küfür cezam var.@JATDAV ın yaşı tutyor mu ?
Mod@Rambo_87 senden çok iyi mod olur![]()
Beni niye atmadın bende ordaydım.Buradaki bir kişi bile moderatör olamıyor be.
Alıntıyı görüntüle
Adam mühendis zamanı olmaz ki. Ama mod olsa yakışırdı.Modiyi hosda. Benim baya islerim var. Olmaz yani. Düsün günde sadece 4 saat uykum var
Bugün cuma namazdan sonra bi Iphone baktim. 76 mail gelmis. Düsün 1 saat icerisinde olaYa bak. Customer international cok fena olaY.Beni niye atmadın bende ordaydım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Adam mühendis zamanı olmaz ki. Ama mod olsa yakışırdı.![]()
Cumhurbaşkanı mısın dört saat uyku nedir gündeModiyi hosda. Benim baya islerim var. Olmaz yani. Düsün günde sadece 4 saat uykum var