Messinin kramponu
80+ Bronze
Neden üyeler bu adar sert. Bir cevap veriyorum ama sakince uyarmak yerine sertçe cevaplıyor. Yasak olmasa küfür edecek. Neden bu forum böyle?
1 yıldır buradayım bende anlamadımNeden üyeler bu adar sert. Bir cevap veriyorum ama sakince uyarmak yerine sertçe cevaplıyor. Yasak olmasa küfür edecek. Neden bu forum böyle?
dostum forum değil şahıslar önemli burda. forumun yapabileceği bir şey yok. kuralları aşmadan senle dilediği gibi konuşabilir. KURALLARI AŞMADAN.Neden üyeler bu adar sert. Bir cevap veriyorum ama sakince uyarmak yerine sertçe cevaplıyor. Yasak olmasa küfür edecek. Neden bu forum böyle?
dostum her yerde vardir boylesi kafana takip dertlenme he deyil geçNeden üyeler bu adar sert. Bir cevap veriyorum ama sakince uyarmak yerine sertçe cevaplıyor. Yasak olmasa küfür edecek. Neden bu forum böyle?
Bir adam yüzünden tüm foruma aynı adamın tavrını yükleyemezsiniz. 10 elmadan birisi çürük çıkınca diğer elmalardan da vazgeçer misin?Neden üyeler bu adar sert. Bir cevap veriyorum ama sakince uyarmak yerine sertçe cevaplıyor. Yasak olmasa küfür edecek. Neden bu forum böyle?
Neden üyeler bu adar sert. Bir cevap veriyorum ama sakince uyarmak yerine sertçe cevaplıyor. Yasak olmasa küfür edecek. Neden bu forum böyle?
Hocam %80i çürük elma. Sakin insan yok denecek kadar az.Bir adam yüzünden tüm foruma aynı adamın tavrını yükleyemezsiniz. 10 elmadan birisi çürük çıkınca diğer elmalardan da vazgeçer misin?
Çürük elmalar son zamanlarda çok çoğalmış sanırım...Hocam %80i çürük elma. Sakin insan yok denecek kadar az.
Sanane lan bizden(!)Hocam %80i çürük elma. Sakin insan yok denecek kadar az.