Neler Yeni

Donanım Arşivi Forum üyeleri neden bu kadar sert?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Maalesef bazen insanlar istemeden kızabiliyor hocam belki o yüzden size ters gelmiştir.

mesut3467

80+ Bronze
Tanısan güzel insanlar aslında. Başta bende rütbelerine güvenip artistlik taslayan oluyor diye düşünüyordum. Sonra baktım ki herkesin derdi bir şekilde yardımcı olmak. Sonuçta bilgi akışı düzgün olunca gerisi pek önemli değil.

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
Anlamadığım şekilde bazı insanlar anaokulu gibi pohpohlanmak istiyor, realistik davranınca da sert davranmış gibi duruyor. Biri gelip şimdiye kadar hiç ders çalışmadım 12. sınıfım ne yapayım diye konu açıyor. Gerçekleri söyleyince de sert, kaba oluyorsun.

Messinin kramponu

80+ Bronze
Anlamadığım şekilde bazı insanlar anaokulu gibi pohpohlanmak istiyor, realistik davranınca da sert davranmış gibi duruyor. Biri gelip şimdiye kadar hiç ders çalışmadım 12. sınıfım ne yapayım diye konu açıyor. Gerçekleri söyleyince de sert, kaba oluyorsun.
Hocam bir şeyi biraz sakince söylemek çokmu zor?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,563
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
Hocam bir şeyi biraz sakince söylemek çokmu zor?
Canım benim olay sakinlik değil. Bu zamana kadar çalışmamışsan mezuna kalmadan iyi bir sıralama yapamazsın dediğimde bile küfür etmişim gibi yanıtlar vs. geliyor. Pohpohlanmak isteyen annesiyle konuşsun, buraya konu açıldığında realistik davranıp gerçekler söylenince boş tribin mantığı yok.

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,348
İsim
Hakan
Eyvallah, koşullar bizi bu şekilde evrimleştirdi kişisel değil

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
Bir adam yüzünden tüm foruma aynı adamın tavrını yükleyemezsiniz. 10 elmadan birisi çürük çıkınca diğer elmalardan da vazgeçer misin?
knk ne 1 adamı be sşlakndmalsş bizimkiler sıyırmış harbi diyorum kendi yaptığımı sorun yaşamadığımı bi söylüyorum sövmedikleri kalıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bizim ortamımız serttir ama merttir.
*** ****ların da başına derttir

Captain Pricee

80+ Bronze
Top Bottom