Neler Yeni

Donanım Arşivi Forum üyeleri neden bu kadar sert?

Ümitcan Uygun

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Eğer deminki mesajlardan bahsediyorsanız arkadaş haklıydı ve çok sert olduğunu da düşünmüyorum.
Ama tabikide her sosyal ortamda böyle şeyler olabilir herhangi bir forumda aynısını yaşayabilirsin sadece forumlar değil sosyal medya uygulamalarında bir post atsan yarına linç yiyip yemeyeceğin belli değil
Ama GT 1030 ile Minecraft yayını yapacak adama kasar deyip i5 3. nesil işlemci al dediğinizde normal bir şekilde sert bir tavırla karşılaşabilirsiniz

Messinin kramponu

80+ Bronze
Eğer deminki mesajlardan bahsediyorsanız arkadaş haklıydı ve çok sert olduğunu da düşünmüyorum.
Ama tabikide her sosyal ortamda böyle şeyler olabilir herhangi bir forumda aynısını yaşayabilirsin sadece forumlar değil sosyal medya uygulamalarında bir post atsan yarına linç yiyip yemeyeceğin belli değil
Ama GT 1030 ile Minecraft yayını yapacak adama kasar deyip i5 3. nesil işlemci al dediğinizde normal bir şekilde sert bir tavırla karşılaşabilirsiniz
Hocam ben ikili bilgisayardan bahsettim. Bir sistem alıp ondan yayın açıp diğer bilgisayardan o bilgisayara ekran yansıtmak varya işte o. Rtx 2060 kullanıp ikili bilgisayar kullananlar gördüm.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Forumun %90 ı böyle zaten sıkıntı yapma

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Neden üyeler bu adar sert. Bir cevap veriyorum ama sakince uyarmak yerine sertçe cevaplıyor. Yasak olmasa küfür edecek. Neden bu forum böyle?

Sana ne kardeşim beğenmiyorsan kullanmayabilirsin zorla tutmuyoruz kimseyi ve kimse agresif falan değil.

Ümitcan Uygun

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Hocam ben ikili bilgisayardan bahsettim. Bir sistem alıp ondan yayın açıp diğer bilgisayardan o bilgisayara ekran yansıtmak varya işte o. Rtx 2060 kullanıp ikili bilgisayar kullananlar gördüm.
Eğer Warzone gibi bir oyun oynuyorsa evet.

Messinin kramponu

80+ Bronze

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Arkadaşa katılıyorum uzun süredir forumdayım. Burada bir genelleme yapmak doğru olmaz fakat azımsanamayacak bir kesim bu şekilde agresif. En basitinden adam bir öneri istiyor, bütçe yazmayı unutmuş. Hemen "Bütçeyi biz mi tahmin ediyoruz" vb gibi agresif laflar. Bakın altını çiziyorum, bu durumu mizah ile yapanlara sözüm yok fakat bu işi mizahtan çıkaran bir kesimde var. Bence zor olmamalı "sanırım bütçeyi eklemeyi unutmuşsunuz, tavsiye istiyorsanız bütçe eklemek zorundasınız." vb. gibi laflar kullanmak.

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Neden üyeler bu adar sert. Bir cevap veriyorum ama sakince uyarmak yerine sertçe cevaplıyor. Yasak olmasa küfür edecek. Neden bu forum böyle?
Forumun yaş ortalaması düşük. Pandemi sebebiyle insan ilişkilerinde gerileme yaşandığını düşünüyorum ben. Tam sosyalleşip doğru düzgün insan ilişkisi kurabilecekleri dönemlerde eve kapanıp oyun oynamaya verdiler kendilerini. Bu sebepten dolayı çoğu Türkçe konuşmayı-yazmayı bile bilmiyor neredeyse.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,111
Üyeler
167,252
Son üye
dogukan756
Top Bottom