Ratorest
80+ Silver
Adam 1 sene önce katılmış 200 mesajı var bende gerçek üyeyim diyor SaçmalıkHerkes birbirini yiyor
Adam 1 sene önce katılmış 200 mesajı var bende gerçek üyeyim diyor SaçmalıkHerkes birbirini yiyor
Aynen yaAdam 1 sene önce katılmış 200 mesajı var bende gerçek üyeyim diyor Saçmalık
aynen kardeşim adam senden daha önce buraya katılıp senden daha çok DA videosu izleyip bu sistemin yapılacağı senede sınav yılı olması adamın suçu.Adam 1 sene önce katılmış 200 mesajı var bende gerçek üyeyim diyor Saçmalık
allah aşkına biraz mantıklı olun adamın sınav yılı olması adammın suçu mu?Aynen ya
Alıntıyı görüntüle
O zaman ben niye bu kadar mesaj yazdım bu foruma vakti mi harcadım? Bende mesaj yazmasaydım gerçek üyeyim deseydim değil mi?
Sınavının olması bizi ilgilendirmez kardeşim. Aktiflik süresine ve mesaj sayısına bakılıyor.aynen kardeşim adam senden daha önce buraya katılıp senden daha çok DA videosu izleyip bu sistemin yapılacağı senede sınav yılı olması adamın suçu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
allah aşkına biraz mantıklı olun adamın sınav yılı olması adammın suçu mu?
Zannetmiyorum. ( tahmin )Ben 1.5 aydır varım nerdeyse 400 mesaj var alabilirmiyim acaba
tamam böyle devam bravo (^-^)Sınavının olması bizi ilgilendirmez kardeşim. Aktiflik süresine ve mesaj sayısına bakılıyor.
Benim sınavım yok galiba @Şans burda!tamam böyle devam bravo (^-^)
Tamamda kardeşim sanane yani. Benim kastettiğimi anlamamışsın. Seni etkiliyor mu bu. Derdin ne de neyi tartışıyorsun. Adam kendini üye olarak görebilir. Sen deyince ne değişecek. Bunun belirleyicisi sen misin ? Bırakın saçma saçma tartışmaları hiçbirinizin yetkisi bile yok. Sadece lafAdam 1 sene önce katılmış 200 mesajı var bende gerçek üyeyim diyor Saçmalık
çalışma tempona bakacak olrsak yok galibaBenim sınavım yok galiba @Şans burda!
Anlamadım ne demek istedin???Benim sınavım yok galiba @Şans burda!
EvetBunun belirleyicisi sen misin ?
SON YARGIÇ