Neler Yeni

Donanim arşivi forum üyelerine özel fiyat performans sistemi ne zaman çıkaracak?

Ratorest

80+ Silver
bk kardeşim ben her gün okula gidiyorum evime saat 4'te geliyorum 4.30'da derse başlıyorum konu tekrarları dahil 6 saat sürüyor aynı zamanda ben gidip ingilizceden 50 değil matematikten 80 soru çözüyorum saat10.30 da derslerim bitiyor 11 de yatıyorum. Boş zamanım var mıymış?
Mesaj otomatik birleştirildi:

aynı zamanda önemli olan soru çözmek değil nitelikli soru çözmek yani gerekli ve zor soru bankalrından.
Evet 1 saat?

Dochas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Umut Can Dadaş
Ben 10k civarlarına olacağını düşünüyorum

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
571
İsim
Aras Şimşek
Sana bir şey öğretmiyorum tabii ki, benden dahada çok biliyorsundur forumla alakalı şeyleri belki.
Ben sadece şunu anlatmaya çalışıyorum. Forumda 300 mesajı olan bir insan ile 3000 mesajı olan bir insanın sence verdiği katkı aynı mı olur? Benim mesela 3000den fazla mesajım var gir bak profilime sadece 2 sayfa yazılmış, çünkü ben konularda insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum, mesaj kasmaya değil. (Profil mesajı fazla olan mesaj kasıyor diye de bir durum yok) O yüzden şöyle düşün, sen 300 kişiye yardımcı olmuşsun ben 3000. Fazla mesaj yazan kişinin mesaj kasmaktan çok insanlara daha fazla yardım ettiğini anlatmaya çalışıyorum.
Güzel kardeşim yardım ettiğin konusunda mutabıkız zaten ben diyorum ki geçen sene katılmışım az çok mesaj yazmışız elimizden geldiğince cevap vermişiz veya almışız her zaman mesaj veya konu açmaya zamanımız olmuyor veya bilgimiz yeterli gelmiyor ancak bu benim forumda aktif olmadığımı göstermez evet benden daha çok yardımın dokunmuştur evet daha fazla vakitte geçirmişsindir ancak bunlar benim gerçek üye olmadığım anlamına gelmez ki ben her gün 1 saatte olsa gelip bakıyorsam konu veya mesaj okuyorsam yeterlidir

Ratorest

80+ Silver
bk kardeşim ben her gün okula gidiyorum evime saat 4'te geliyorum 4.30'da derse başlıyorum konu tekrarları dahil 6 saat sürüyor aynı zamanda ben gidip ingilizceden 50 değil matematikten 80 soru çözüyorum saat10.30 da derslerim bitiyor 11 de yatıyorum. Boş zamanım var mıymış?
Dediğine göre okulda olman gerekmiyor mu?

MehmetV2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mehmet emre börekçi
Top Bottom