Neler Yeni

Donanim arşivi forum üyelerine özel fiyat performans sistemi ne zaman çıkaracak?

Dart sistemde bir kod ile mağazadan alma gibi bir şey yapmışlardı kimlik kontrolü ile birlikte. istanbul dışındakiler için sorun olmuştu tabi. bu sefer nasıl bir şekilde çözüm bulacaklar merak ediyorum. web için verilen kodları da satmak isteyenler çıkabilir.

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
Yanlış anlamışsınız ben sürekli mesajlara veya konulara cevap veremiyorum ancak durmadan foruma giriyorum ne var ne yok bakıyorum aktif saatine bakılsın derken bunu kastetmiştim ayrıca bilgimiz olan konularda yardımcı olmaya çalışıyorum forumun amacını sen mi öğreteceksin bana mesaj sayısı kasmak çok mu zor ?
Sana bir şey öğretmiyorum tabii ki, benden dahada çok biliyorsundur forumla alakalı şeyleri belki.
Ben sadece şunu anlatmaya çalışıyorum. Forumda 300 mesajı olan bir insan ile 3000 mesajı olan bir insanın sence verdiği katkı aynı mı olur? Benim mesela 3000den fazla mesajım var gir bak profilime sadece 2 sayfa yazılmış, çünkü ben konularda insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum, mesaj kasmaya değil. (Profil mesajı fazla olan mesaj kasıyor diye de bir durum yok) O yüzden şöyle düşün, sen 300 kişiye yardımcı olmuşsun ben 3000. Fazla mesaj yazan kişinin mesaj kasmaktan çok insanlara daha fazla yardım ettiğini anlatmaya çalışıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Ömer Halit Cömert
Her dersten 50 soru + olarak ozel derse gidiyorum
bk kardeşim ben her gün okula gidiyorum evime saat 4'te geliyorum 4.30'da derse başlıyorum konu tekrarları dahil 6 saat sürüyor aynı zamanda ben gidip ingilizceden 50 değil matematikten 80 soru çözüyorum saat10.30 da derslerim bitiyor 11 de yatıyorum. Boş zamanım var mıymış?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben senden daha fazla soru çözüyorum benim vaktim var Allah Allah ne garipki senin yok
aynı zamanda önemli olan soru çözmek değil nitelikli soru çözmek yani gerekli ve zor soru bankalrından.

Top Bottom