Neler Yeni

Donanim arşivi forum üyelerine özel fiyat performans sistemi ne zaman çıkaracak?

snachy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Eren
bk kardeşim ben her gün okula gidiyorum evime saat 4'te geliyorum 4.30'da derse başlıyorum konu tekrarları dahil 6 saat sürüyor aynı zamanda ben gidip ingilizceden 50 değil matematikten 80 soru çözüyorum saat10.30 da derslerim bitiyor 11 de yatıyorum. Boş zamanım var mıymış?
Mesaj otomatik birleştirildi:

aynı zamanda önemli olan soru çözmek değil nitelikli soru çözmek yani gerekli ve zor soru bankalrından.
Kanka o kadar çalışıyorsan pc yi napıcan

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,886
İsim
Okan Aslantaș
Çok gereksiz bir konu bunu tartıșmak size düșmez @Abdullah Hacıgül e düșer. Kendi kafanıza göre insanlara yok sen alamazsin yok su alabilir demenizin bir mantığ yok açıkçası. Benim șahsi görüșüm. @Banxtre konuyu kapatırmısın

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
Güzel kardeşim yardım ettiğin konusunda mutabıkız zaten ben diyorum ki geçen sene katılmışım az çok mesaj yazmışız elimizden geldiğince cevap vermişiz veya almışız her zaman mesaj veya konu açmaya zamanımız olmuyor veya bilgimiz yeterli gelmiyor ancak bu benim forumda aktif olmadığımı göstermez evet benden daha çok yardımın dokunmuştur evet daha fazla vakitte geçirmişsindir ancak bunlar benim gerçek üye olmadığım anlamına gelmez ki ben her gün 1 saatte olsa gelip bakıyorsam konu veya mesaj okuyorsam yeterlidir
Bunu senin için dediğimi nereden çıkardın ki? Ben sana asıl mesaj kasmak konusu hakkında yazdım. İlk yazdığım mesajlar da soruyu soran 1 reaksiyona sahip olan kişi içindi.

snachy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Eren
Çok gereksiz bir konu bunu tartıșmak size düșmez @Abdullah Hacıgül e düșer. Kendi kafanıza göre insanlara yok sen alamazsin yok su alabilir demenizin bir mantığ yok açıkçası. Benim șahsi görüșüm. @Banxtre konuyu kapatırmısın
Aynen sen alamayacaksın falan diyorlar bana kendilerini üstün görüyorlar

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
574
İsim
Aras Şimşek
Bunu senin için dediğimi nereden çıkardın ki? Ben sana asıl mesaj kasmak konusu hakkında yazdım. İlk yazdığım mesajlar da soruyu soran 1 reaksiyona sahip olan kişi içindi.
O zaman şu kadar mesajım var şu kadar konum var diyenlere genel bir cevap olmuş oldu umarım az çok derdimizi anlatabilmişizdir

Joker_06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Ahmet Özsu
Çıksa bile sen alamayacaksın. ( Gerçek üyelere özel ) olacak.
Hocam çok fazla mesajım olmamasına rağmen üyeliğim tarihim eski ve her gün giriyorum foruma fazla cevap yazmasamda (açıkçası üşeniyorum birazda zaten birisi cevap vermiş olduğu zaman "eğer doğru bir cevapsa" bir daha yazmıyorum) bence üyelik tarihine ve aktifliğine de bakılmalı sadece rütbeye değil.

Son düzenleme:
Top Bottom