Donanım arşivi forumdan neden ceza aldım?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Mete?

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
282
Merhaba spam konudan 2 gün ceza aldım hangi konulardan ceza aldığımı merak ediyorum bunu nasıl öğrenebilirim?

Not: ben 1 ay önce zaten spam konudan ceza almıştım şimdi neden aldım merak ediyorum ben spam konu açmadım açtığımda 1 ay önceydi ve zaten o olaydan sonra ceza almıştım şimdi neden ceza aldım merak ediyorum?

Merhaba spam konudan 2 gün ceza aldım hangi konulardan ceza aldığımı merak ediyorum bunu nasıl öğrenebilirim?

Not: ben 1 ay önce zaten spam konudan ceza almıştım şimdi neden aldım merak ediyorum ben spam konu açmadım açtığımda 1 ay önceydi ve zaten o olaydan sonra ceza almıştım şimdi neden ceza aldım merak ediyorum?
Spamdan

spamdan

Not: ben 1 ay önce zaten spam konudan ceza almıştım şimdi neden aldım
Siz üye olalı bir ay olmamış daha.

1735051219268.png

Uyarıya rağmen hala aynı tarz konu spamına devam edenlere kısa süreli uzaklaştırma uyguluyoruz. Spam dediğim çok konu açmak, soru sormak değil, aynı tarzda ve içerikte birden fazla konu açmak. Aynı soruyu tekrar konu açacağınıza konuyu yükseltebilirsiniz.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri