Neler Yeni

Donanım arşivi forumdan neden ceza aldım?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Mustafa Mete
Merhaba spam konudan 2 gün ceza aldım hangi konulardan ceza aldığımı merak ediyorum bunu nasıl öğrenebilirim?

Not: ben 1 ay önce zaten spam konudan ceza almıştım şimdi neden aldım merak ediyorum ben spam konu açmadım açtığımda 1 ay önceydi ve zaten o olaydan sonra ceza almıştım şimdi neden ceza aldım merak ediyorum?

Merhaba spam konudan 2 gün ceza aldım hangi konulardan ceza aldığımı merak ediyorum bunu nasıl öğrenebilirim?

Not: ben 1 ay önce zaten spam konudan ceza almıştım şimdi neden aldım merak ediyorum ben spam konu açmadım açtığımda 1 ay önceydi ve zaten o olaydan sonra ceza almıştım şimdi neden ceza aldım merak ediyorum?
Spamdan

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Emirhan
spamdan

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,225
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Not: ben 1 ay önce zaten spam konudan ceza almıştım şimdi neden aldım
Siz üye olalı bir ay olmamış daha.

1735051219268.png

Uyarıya rağmen hala aynı tarz konu spamına devam edenlere kısa süreli uzaklaştırma uyguluyoruz. Spam dediğim çok konu açmak, soru sormak değil, aynı tarzda ve içerikte birden fazla konu açmak. Aynı soruyu tekrar konu açacağınıza konuyu yükseltebilirsiniz.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,282
Üyeler
163,636
Son üye
liv24
Top Bottom