Billur İbrahim
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 823
- İsim
- Billur İbrahim
Merhaba Donanım Arşivi forumundaki insanlarla birlikte oynayabileceğimiz eğlenceli bir sunucu açmaya karar verdim. Şu anlık normal 1.12.2 survival açıyorum ama anketteki cevaplarınıza göre değiştirebilirim.
Eğer isterseniz operatör yetkisi verebilirim.
PEKİ BU SUNUCUYA NASIL GİRİLİR
1- 1.12.2 Sürümüne girdikten sonra multiplayer tuşuna tıklıyoruz.
2-Açılan menüden "Add Server" seçeneğine tıklıyoruz.
3- Server Name kısmına sunucu nasıl gözüksün istiyosanız onu yazın
Server Address kısmınada "DAforumminecraft.aternos.me yazıyoruz ve Done diyoruz.
4-Ardından sunucuyu seçip Join Server seçeneğine basın ve keyifli oyunlar.
Ben sizi içeride kazma_elmas olarak bekliyorum.
DİPNOT: pluginli server seçeneğine çok sıcak bakmıyorum ama modlu survival çok eğlenceli olacaktır. tabi eğer isterseniz birkaç gün uğraşıp yapmaya çalışacağım olmazsa @oguzhnsrmn kardeşimiz VDS açarım ve script yazarım demişti belki başkalarıda bana yardım eder.
DİPNOT 2: Crackli Minecraft ilede girebilirsiniz ama bedrock veya education edition gibi sürümler olmaz.
Eğer isterseniz operatör yetkisi verebilirim.
PEKİ BU SUNUCUYA NASIL GİRİLİR
1- 1.12.2 Sürümüne girdikten sonra multiplayer tuşuna tıklıyoruz.
2-Açılan menüden "Add Server" seçeneğine tıklıyoruz.
3- Server Name kısmına sunucu nasıl gözüksün istiyosanız onu yazın
Server Address kısmınada "DAforumminecraft.aternos.me yazıyoruz ve Done diyoruz.
4-Ardından sunucuyu seçip Join Server seçeneğine basın ve keyifli oyunlar.
Ben sizi içeride kazma_elmas olarak bekliyorum.
DİPNOT: pluginli server seçeneğine çok sıcak bakmıyorum ama modlu survival çok eğlenceli olacaktır. tabi eğer isterseniz birkaç gün uğraşıp yapmaya çalışacağım olmazsa @oguzhnsrmn kardeşimiz VDS açarım ve script yazarım demişti belki başkalarıda bana yardım eder.
DİPNOT 2: Crackli Minecraft ilede girebilirsiniz ama bedrock veya education edition gibi sürümler olmaz.