Cevdet Sunay
80+ Platinum
Dahası
Ne koymamızı isterdinSistemde RAM, SSD ve kasa kötü.
Ne koymamızı isterdinSistemde RAM, SSD ve kasa kötü.
evet hocam bence de kötü ram dominatior olmalıydı ssd olarak 980 pro olmalıydı en azSistemde RAM, SSD ve kasa kötü.
1500 mesajda onlarca uyarı almışsın, yarısı yanlış bilgilendirmeden. O kadar uyarıdan sonra hiç mi araştırayım bir şeyler öğreneyim demedin?Sistemde RAM, SSD ve kasa kötü.
Harley quenn
Ben de geçen seferki sistem konusunda ban yedim birine cevap veripBANA "DEDİĞİN GİBİ" MİZAH YAPTIĞI İÇİN BANLANANI GÖSTER
White Edition olmalıydı kasa birde çok kötü bir sistem (!)evet hocam bence de kötü ram dominatior olmalıydı ssd olarak 980 pro olmalıydı en az
ben sevmedim ayrıca kasa 100 dereceye ulaşıyor bu yüzden rog strix helios tercih edilmeli
@Karl Heinz Schneider olabilir. @SepuLtura -ß- yazdı diye ban yemişti 2 ay.BANA "DEDİĞİN GİBİ" MİZAH YAPTIĞI İÇİN BANLANANI GÖSTER
En azından artık ikide bir millete laf atıp milleti sinirlendiren bir üye olmayacak. Neyse konu ile alakasız konuşmayayım.Kapak sesi buraya kadar geldi
Caps lock kapatır mısın Abdullah abi?BANA "DEDİĞİN GİBİ" MİZAH YAPTIĞI İÇİN BANLANANI GÖSTER
1500 mesajda onlarca uyarı almışsın, yarısı yanlış bilgilendirmeden. O kadar uyarıdan sonra hiç mi araştırayım bir şeyler öğreneyim demedin?
HX 1000 konusunda ki gibi uçacağımı zannediyorum umarım olmazWhite Edition olmalıydı kasa birde çok kötü bir sistem (!)
Arkadaşım seninle hiç tartışmayacağım anlayana tek satır yeter bir bu kadar da banlanmasın diye vermediğimiz uyarılar var.@Mete Yavuz hocam boşa ban yemiş. Ryzen 5 1600, B450M Dragon'u patlatır diyen arkadaşla konunun ne alakası var hocam? Herkesin merak ettiği bir şey bu araştırabilirsiniz LPX RAM ile XMP bile sıkıntı yaratabiliyor ama siz +400Mhz "Rahat" oc yaptım diyorsunuz. Madem yaptınız, kanıtlayın hocam. Timingleri de göstermesi unutmayın.
Ayrıca Harley sadece mizah yapmıştı, ama banladınız.
Bu LPX RAM muhabbeti aşırı abartılıyor. XMP açılmama sorunu her RAM'de olabilir. Gidersin garantiye yollarsın sorunun çözülür. Şu an CL17 3733 LPX'ten yazıyorum bu mesajı.@Mete Yavuz hocam boşa ban yemiş. Ryzen 5 1600, B450M Dragon'u patlatır diyen arkadaşla konunun ne alakası var hocam? Herkesin merak ettiği bir şey bu araştırabilirsiniz LPX RAM ile XMP bile sıkıntı yaratabiliyor ama siz +400Mhz "Rahat" oc yaptım diyorsunuz. Madem yaptınız, kanıtlayın hocam. Timingleri de göstermesi unutmayın.
Ayrıca Harley sadece mizah yapmıştı, ama banladınız.