Neler Yeni

Donanım Arşivi G3 Sistem Çıktı ! ( Tekrar Stokta)

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,385
İsim
Hakan
SSD'de DRAM olmadığını biliyorsunuzdur. HMB DRAM'in yerini alamaz. İşletim sistemi kurulacak birde buna.
E tamam da DRAM diye çatlayacak değiliz, Abdullah bey olsun diğer yerler olsun bu SSD onlara 240-250GB fiyatına geliyor ve A2000 olmasaydı fiyatına göre çok iyiydi, DRAM olup kaklitesiz modelleri de gördük.

• Beğen
Reaksiyonlar: PROZ
En İyi Cevap
1
@Mete Yavuz hocam boşa ban yemiş. Ryzen 5 1600, B450M Dragon'u patlatır diyen arkadaşla konunun ne alakası var hocam? Herkesin merak ettiği bir şey bu araştırabilirsiniz LPX RAM ile XMP bile sıkıntı yaratabiliyor ama siz +400Mhz "Rahat" oc yaptım diyorsunuz. Madem yaptınız, kanıtlayın hocam. Timingleri de göstermesi unutmayın.

Ayrıca Harley sadece mizah yapmıştı, ama banladınız.
Abdullah abiyi seviyorum fakat eleştiri kaldıramıyor kim ne derse desin bu böyle (arada cidden troller çıkabiliyor.)
Harley arada kaynadı galiba :D

PROZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Hazer Enes Bozkurt
E tamam da DRAM diye çatlayacak değiliz, Abdullah bey olsun diğer yerler olsun bu SSD onlara 240-250GB fiyatına geliyor ve A2000 olmasaydı fiyatına göre çok iyiydi, DRAM olup kaklitesiz modelleri de gördük.

Fiyatına göre göz ardı edilebilir galiba.

Ariseks

80+ Gold
Haaa gel şimdi bakalım. Sen yönetici misin? ne kadar takip ediyorsun arkadaşı? o arkadaşı tam bir aydır özellikle takip ediyorum forumda bulunma amacı troll.
Tamam o troll peki ben, ben de ban yedim bir önceki sistem konusunda
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben de geçen seferki sistem konusunda ban yedim birine cevap verip
Aynen öyle Bu fiyatta rakipsizdir aksini iddia eden lobidedir o.O2
Dedim diye

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
GamingGenTR ile olan sistemi gerçekten çok beğenmemiştim , bu sefer harbiden olmuş be abi @Abdullah Hacıgül

Bu fiyata RTX 2060 lı sistem imkansız dediler , adam yaptı. İşte DA Farkı :cool:

Birde yanlış anlaşılmak istemem ama {ANA KONU] yapabilirseniz sevinirim :D @Mehmet Yılmaz

Stoklar 100 er 100 er ekleniyor.
Gerçeken başlıkta yazan 'rakipsiz' iddiası doğru bir sistem olmuş.

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,794
İsim
emirhan

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Abdullah abiyi seviyorum fakat eleştiri kaldıramıyor kim ne derse desin bu böyle (arada cidden troller çıkabiliyor.)
Harley arada kaynadı galiba :D
Hayır kardeşim kaldırabiliyorum ama karşımdaki insan işi tamamen trollüğe döküyor seni aşağılanaya işi döküyor yoksa konuyu takip eder GERÇEKTEN DE "sistemi ben beğenmedim" diyenlere nasıl yaklaştığımı görürsün. Şuan banlanan kişiler @Mehmet Yılmaz da bilir "bunlar banlanmasın" 1 ay takip edeceğim diyip trollükten başka insanlara hiçbir yararı olmayan kişiler banlandı ve sistemden banlanmadı adam yorumda diğer üyeye son derece saygısız konuşuyor ve bu adamın 25 uyarı var özür dilerim ki bir zamanında bu tedbirleri almadık ondan böyle davranabiliyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,574
Üyeler
164,871
Son üye
Wickerman
Top Bottom