ROG gelirse ilk sıraya adımı yazarsınOlsun kral deneyip görelim eğer alırsam ve bana gelirse sana resim atıcam ama gelirse bana buradan söylüyorum bir kardeşime oyuncu mausu hediye edicem tabi Rog gelirse
Çift kredi kartı özelliği var diye biliyorum itopyada.Kredi kartı limiti 8500 TL
Yemin ederim vericem lafta değil benim ama rog çıkarsa buradan duyururumROG gelirse ilk sıraya adımı yazarsın
Bu sistemde rtx 2060 var. Bakıldığı zaman tekli satış fiyatı 8.5k. Kasa 4.200₺ ye denk geliyor.o fiyata bu güçte ekran kartsız sistem yok
gene iyi bir sistemSistem çıktı arkadaşlar fiyatı uygun bu bütçede alınabilir.
Video Linki :
Aynısını düşündüm intel 11400F olsaydı keşke f/p açısından ama yine de iyi fiyat. Tek tek toplanmaya kalksa (RTX 3050 ekran kartını 6500 den hesapladım) 12750 gibi bir rakam çıkıyor 2750 lira daha uygun.Ben şahsen beğenmedim. Alanlar alsın çok iyi fiyatı var. 10400F kullanıp fiyatı daha düşük tutsalar şahsen daha mantıklı olurdu.
1- 10400F daha ucuz olsa da anakartı en leş anakartı 1000TL'den başlıyor fiyat avantajı çok düşüyorBen şahsen beğenmedim. Alanlar alsın çok iyi fiyatı var. 10400F kullanıp fiyatı daha düşük tutsalar şahsen daha mantıklı olurdu.
Kendi üstüne sık seni yiyelimBir dakika abim üzerine krem şanti de sıkıyorum.
kanka kalk sabah git al ya istanbulda ankarada yaşıyamıyanlar var onlar webden alsın bende dahilSistemi alıcam hayırlısı alamazsam yarın sabah 4 te uyanıp beylikdüzüne gidicez