12Beyler cumartesi cikacak g4 sistem itopya beylikduzunden alsam en fazla world karta kac taksit yaparlar bilen var mi?
Genelde 6 a çıkıyor ama yarın duyurulur tahminen cidden heyecanlıyiz umarım 3050 olur tatmin edecek fiyat olur zaten Abdullah abi biliyor işi yapar birşeylerhocam g4 sistemini cumartesi günü tahminen ne zamana çıkar ve satışa çıktığın da direkt parasını verip alabiliyor muyuz yani kendimiz götürebiliyor muyuz
Kardeşim öyle diyorsunda 12 bin ile 16 bin arası da çok fark var ben 3 e 5 e bakmayı bırak 1 tl ye bakıyorum 3060 lı sistem istiyorum ve 12 bin TL'ye kadar bütçem var gidip 15 bin tl veremem bu konuda haksızsın bence3050 çıkarttığına göre şuan da ya giriş ya da üst seviye olması gerekiyor.
1650 ya da 1660 şeklinde gelecekse arkadaşlar sevinsinler.
Şayet 3060 ve üzeri olacaksa zaten para konusun da sıkıntısı olmayan kişilerin seviyeleri ve zaten o sistemi alacak kişi 3'e 5'e bakmaz gider alır kurar zaten yani beklemez
Uzun lafın kısası 3060 ve üzeri olacak ya da girişin de girişi.
Muhtemelen9K yı geçecek muhtemelen
İnş ikimizde alırız200 stok az , insalah alabilirsem burdan yazacağım
Herkesin kendi doğrusu olduğu ve herkes haklı olduğu sürece sen de haklısınKardeşim öyle diyorsunda 12 bin ile 16 bin arası da çok fark var ben 3 e 5 e bakmayı bırak 1 TL ye bakıyorum 3060 lı sistem istiyorum ve 12 bin TL'ye kadar bütçem var gidip 15 bin TL veremem bu konuda haksızsın bence
Mesaj otomatik birleştirildi:
Muhtemelen
3050 tek fanlı olacak gibi düşünüyorum bendeGenelde 6 a çıkıyor ama yarın duyurulur tahminen cidden heyecanlıyiz umarım 3050 olur tatmin edecek fiyat olur zaten Abdullah abi biliyor işi yapar birşeyler
yok 30 bin. 17ye 6700xt verdiler kardeşim.Rx6600 çok zor hocam eğer olursa da 16binden fazla olur gibime geliyor