Neler Yeni

Yardım Donanım Arşivi Gençer Gaming Sistemi Gelen Varmı

Keyfen

80+ Bronze
Beyler Kargoya verilmiş benimki kargo numarasıda çıktı
1675866127355.png

GENCERGAMİNG

Firma Yetkilisi
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Gencer Gaming
Merhabalar, bilgi kirliliğini önlemek için yazıyorum.
Siparişlerin kargolanması ve sistemlerin hazırlanması tüm hızla devam ediyor.
Siparişler sırasıyla yapılmaktadır. Demonte gönderimi tercih ederseniz gün içinde kargoya çıkarmaya çalışıyoruz.

Anlayışınız için teşekkürler.
Saygılarımızla...

bwNN

80+ Silver
Kargoya verilen arkadaş haber verebilir mi. Sipariş saatini de yazalım sıra bize yaklaştı mi bilelim
19.01 sipariş verildi, hazırlanıyor yazıyor bnde
Bu arada montaj ,kurulum olanlar haber verse daha mantikli demonteler zaten maks 1 gune kargolarlar

Keyfen

80+ Bronze
Merhabalar, bilgi kirliliğini önlemek için yazıyorum.
Siparişlerin kargolanması ve sistemlerin hazırlanması tüm hızla devam ediyor.
Siparişler sırasıyla yapılmaktadır. Demonte gönderimi tercih ederseniz gün içinde kargoya çıkarmaya çalışıyoruz.

Anlayışınız için teşekkürler.
Saygılarımızla...
İlgi ve alakanız için öncelikle teşekkür ederim.
bir sorum olucak kargoya verildi yazıyor ancak yazılı kargo takip numarası hatalı sanırsam yada sistememi geçmedi bilemiyorum ancak takip işlemini sağlayamıyorum.

GENCERGAMİNG

Firma Yetkilisi
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Gencer Gaming
İlgi ve alakanız için öncelikle teşekkür ederim.
bir sorum olucak kargoya verildi yazıyor ancak yazılı kargo takip numarası hatalı sanırsam yada sistememi geçmedi bilemiyorum ancak takip işlemini sağlayamıyorum.
Sipariş numaranızı alabilir miyim?

Keyfen

80+ Bronze

Keyfen

80+ Bronze

Keyfen

80+ Bronze
Hocam WhatsApp dan yazıyorum dönüş yapmıyorlar arıyorum telefonları açmıyorlar. Deprem felaketi dolayısıyla herhangi bir sorun vardır diye sadece bekliyorum.
Dostum telefonla ara ben o şekilde ulastim onceki mesajlarda telefon numarasi vermistim bi bak istersen iki üç kere ara illaki dusecektir hat

Alperen71

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
749
İsim
Alperen Çetin
az once bende konustum magazadan gelip aliyim diye kurulu olarak veremeyiz 600 e yakın sıra var sırayı bozamıyoruz demonte isterseniz bugun kargo yaparız dediler
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende isterdim ama format olayını bilmiyorum hem de orda dest edip gondersinler bi sorun cıkarsa ugrasamam bi daha
Demekki abdullaha yalan söylemişler, sistemlerin hepsinin kurulu hazır şekilde beklediğini söylemişti çünkü Abdullah

Keyfen

80+ Bronze
Valla arıyorum, açan yok hocam
kanka dağıtıma çıkmış benim ki harbiden dün kargoya yetiştirmişler eve geçene kadar ürünlerde gelir zaten gelsin videoya çekerek kutuyu açıcam

Top Bottom