Bu arada montaj ,kurulum olanlar haber verse daha mantikli demonteler zaten maks 1 gune kargolarlarKargoya verilen arkadaş haber verebilir mi. Sipariş saatini de yazalım sıra bize yaklaştı mi bilelim
19.01 sipariş verildi, hazırlanıyor yazıyor bnde
İlgi ve alakanız için öncelikle teşekkür ederim.Merhabalar, bilgi kirliliğini önlemek için yazıyorum.
Siparişlerin kargolanması ve sistemlerin hazırlanması tüm hızla devam ediyor.
Siparişler sırasıyla yapılmaktadır. Demonte gönderimi tercih ederseniz gün içinde kargoya çıkarmaya çalışıyoruz.
Anlayışınız için teşekkürler.
Saygılarımızla...
Sipariş numaranızı alabilir miyim?İlgi ve alakanız için öncelikle teşekkür ederim.
bir sorum olucak kargoya verildi yazıyor ancak yazılı kargo takip numarası hatalı sanırsam yada sistememi geçmedi bilemiyorum ancak takip işlemini sağlayamıyorum.
Ben 19.00da almama rağmen iptal oldu dostumİptal edilenler saat 20:30'da alanlar.
@GENCERGAMİNG etiketledim umarım yardımcı olurlarBen 19.00da almama rağmen iptal oldu dostum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ve ödeme de yapılmadı hâlâ bekliyoruz
Hocam WhatsApp dan yazıyorum dönüş yapmıyorlar arıyorum telefonları açmıyorlar. Deprem felaketi dolayısıyla herhangi bir sorun vardır diye sadece bekliyorum.@GENCERGAMİNG etiketledim umarım yardımcı olurlar
Dostum telefonla ara ben o şekilde ulastim onceki mesajlarda telefon numarasi vermistim bi bak istersen iki üç kere ara illaki dusecektir hatHocam WhatsApp dan yazıyorum dönüş yapmıyorlar arıyorum telefonları açmıyorlar. Deprem felaketi dolayısıyla herhangi bir sorun vardır diye sadece bekliyorum.
Demekki abdullaha yalan söylemişler, sistemlerin hepsinin kurulu hazır şekilde beklediğini söylemişti çünkü Abdullahaz once bende konustum magazadan gelip aliyim diye kurulu olarak veremeyiz 600 e yakın sıra var sırayı bozamıyoruz demonte isterseniz bugun kargo yaparız dediler
Mesaj otomatik birleştirildi:
bende isterdim ama format olayını bilmiyorum hem de orda dest edip gondersinler bi sorun cıkarsa ugrasamam bi daha
Valla arıyorum, açan yok hocamDostum telefonla ara ben o şekilde ulastim onceki mesajlarda telefon numarasi vermistim bi bak istersen iki üç kere ara illaki dusecektir hat