Mt1903
80+ Bronze
Dahası
Demonte için aradım ancak açan olmuyor ve hat kesiliyor. @GENCERGAMİNG
teşekkürleryok hiç tanımadığımız firma ona güvenip almayız zaten abdullah reis güvenmese bizde güvenip girmezdik verdiği paradan çok daha büyük reklam aldı adam zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
umarım yakın zamanda gelir
Bence demonte iste yoksa harbiden uzun sürcekaz once bende konustum magazadan gelip aliyim diye kurulu olarak veremeyiz 600 e yakın sıra var sırayı bozamıyoruz demonte isterseniz bugun kargo yaparız dediler
Mesaj otomatik birleştirildi:
bende isterdim ama format olayını bilmiyorum hem de orda dest edip gondersinler bi sorun cıkarsa ugrasamam bi daha
en iyisini yapmıssınBen de demonte istedim. Uzun sürecek yoksa ki
Deneyin biraz bazen hemen acilmiyorDemonte için aradım ancak açan olmuyor ve hat kesiliyor. @GENCERGAMİNG
Rica ederim dostumteşekkürler
kanka bende direk açmışlardı daha fazla ara illaki bakıcaklarDemonte için aradım ancak açan olmuyor ve hat kesiliyor. @GENCERGAMİNG
Kargon çıkınca günceller misin kirvemRica ederim dostum
kanka bende direk açmışlardı daha fazla ara illaki bakıcaklar
Açtılar yarın vereceklermiş kargoyaRica ederim dostum
kanka bende direk açmışlardı daha fazla ara illaki bakıcaklar
dostum hala hazırlanıyor kısmında haber bekliyorum gelsin bilgilendirme sağlicam sayfayadaKargon çıkınca günceller misin kirvem
hadi hayırlı olsun, kiminki kargoya verilirse gene bilgi eklesin sayfadakilerinde işine yararAçtılar yarın vereceklermiş kargoya
Bana bugün kesin dediler 2 saat önce allah allahAçtılar yarın vereceklermiş kargoya
Kargoda mı sizinki? ne zaman verildi?benimki yarın gelcek inşallah
2gün olduKargoda mı sizinki? ne zaman verildi?