İslemci fiyat farki ne 5600 la değişeceğinTekli çekirdek performansı ve ısı değerleri daha iyi daha stabil. Ayrıca hazır sistemin anakartı A serisi overlock imkanı yok. En kötü Amd kalsam B serisine geçerdim diyim.
Gelmis kasa bugün oyle dedi eksik sayisida 15 felanmis zatenDOSTUM öyle bir muhabbet geçti gelecek malzeme dedi bu ürünler burada üretilmiyor yurt dışından geliyor.
Hazır elimde var şu an intel işlemci ve anakart. Güncel fiyatlarına bakmak lazım ancak 3.5k işlemci 3k anakart civarı diye tahmin ediyorum.İslemci fiyat farki ne 5600 la değişeceğin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gelmis kasa bugün oyle dedi eksik sayisida 15 felanmis zaten
Siz bilirsiniz demonte isterseniz arkadaslara soyliyim bugün yarin kargolasinlar dedi banaGeldiyse 400 kasayı ne zaman yollarlar acaba, arayıp demontemi istesek
oyun konusunda intel bir tık önde render konusunda amd bir tık önde bu iki işlemci karşılaştırmalarında aslında elimde x370 anakart var ama ram desteği çok düşük onunda h610 anakartda var ama onunda işlemcisini sat i5 al çok işlem kendim için düşündüğüm zaman ama sizin gibi elimde benimde hazır boş duran olsa mantıklı bir yükseltme onun dışında değmez gibi geldi banaTekli çekirdek performansı ve ısı değerleri daha iyi daha stabil. Ayrıca hazır sistemin anakartı A serisi overlock imkanı yok. En kötü Amd kalsam B serisine geçerdim diyim.
Amd daha fp hala ona diyecek bir şey yok ben elimde mevcut olduğu için değiştiriyorum.oyun konusunda intel bir tık önde render konusunda amd bir tık önde bu iki işlemci karşılaştırmalarında aslında elimde x370 anakart var ama ram desteği çok düşük onunda h610 anakartda var ama onunda işlemcisini sat i5 al çok işlem kendim için düşündüğüm zaman ama sizin gibi elimde benimde hazır boş duran olsa mantıklı bir yükseltme onun dışında değmez gibi geldi bana
Hangi numarayı aradın hocam?arayıp demonte istediğimi belirttim yetiştirebilirlerse bugün kargoya olmaz ise yarın kargoya vericeklerini söylediler bence sizde öyle yapın zaten zevkli toplaması
bende isterdim ama format olayını bilmiyorum hem de orda dest edip gondersinler bi sorun cıkarsa ugrasamam bi dahaarayıp demonte istediğimi belirttim yetiştirebilirlerse bugün kargoya olmaz ise yarın kargoya vericeklerini söylediler bence sizde öyle yapın zaten zevkli toplaması
Ben de demonte istedim. Uzun sürecek yoksa kidostum 0850 308 56 77 numaralı hattı aradım nerdeyse hiç beklemedim 30 saniyede müşteri desteğe bağlandım. arayınca satışı iste ordan bağlıyolar