Neler Yeni

Yardım Donanım Arşivi Gençer Gaming Sistemi Gelen Varmı

Keyfen

80+ Bronze

bwNN

80+ Silver
Tekli çekirdek performansı ve ısı değerleri daha iyi daha stabil. Ayrıca hazır sistemin anakartı A serisi overlock imkanı yok. En kötü Amd kalsam B serisine geçerdim diyim.
İslemci fiyat farki ne 5600 la değişeceğin
Mesaj otomatik birleştirildi:

DOSTUM öyle bir muhabbet geçti gelecek malzeme dedi bu ürünler burada üretilmiyor yurt dışından geliyor.
Gelmis kasa bugün oyle dedi eksik sayisida 15 felanmis zaten

Mt1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Emir Asan

Hazır elimde var şu an intel işlemci ve anakart. Güncel fiyatlarına bakmak lazım ancak 3.5k işlemci 3k anakart civarı diye tahmin ediyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: bwNN

Keyfen

80+ Bronze

Geldiyse 400 kasayı ne zaman yollarlar acaba, arayıp demontemi istesek

Keyfen

80+ Bronze
  • Beğen

karahan34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Murat Karahan
Tekli çekirdek performansı ve ısı değerleri daha iyi daha stabil. Ayrıca hazır sistemin anakartı A serisi overlock imkanı yok. En kötü Amd kalsam B serisine geçerdim diyim.
oyun konusunda intel bir tık önde render konusunda amd bir tık önde bu iki işlemci karşılaştırmalarında aslında elimde x370 anakart var ama ram desteği çok düşük onunda h610 anakartda var ama onunda işlemcisini sat i5 al çok işlem kendim için düşündüğüm zaman ama sizin gibi elimde benimde hazır boş duran olsa mantıklı bir yükseltme onun dışında değmez gibi geldi bana

Keyfen

80+ Bronze
arayıp demonte istediğimi belirttim yetiştirebilirlerse bugün kargoya olmaz ise yarın kargoya vericeklerini söylediler bence sizde öyle yapın zaten zevkli toplaması

• Beğen

Mt1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Emir Asan
oyun konusunda intel bir tık önde render konusunda amd bir tık önde bu iki işlemci karşılaştırmalarında aslında elimde x370 anakart var ama ram desteği çok düşük onunda h610 anakartda var ama onunda işlemcisini sat i5 al çok işlem kendim için düşündüğüm zaman ama sizin gibi elimde benimde hazır boş duran olsa mantıklı bir yükseltme onun dışında değmez gibi geldi bana
Amd daha fp hala ona diyecek bir şey yok ben elimde mevcut olduğu için değiştiriyorum.

Keyfen

80+ Bronze
dostum 0850 308 56 77 numaralı hattı aradım nerdeyse hiç beklemedim 30 saniyede müşteri desteğe bağlandım. arayınca satışı iste ordan bağlıyolar

erenn16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Eren
az once bende konustum magazadan gelip aliyim diye kurulu olarak veremeyiz 600 e yakın sıra var sırayı bozamıyoruz demonte isterseniz bugun kargo yaparız dediler

arayıp demonte istediğimi belirttim yetiştirebilirlerse bugün kargoya olmaz ise yarın kargoya vericeklerini söylediler bence sizde öyle yapın zaten zevkli toplaması
bende isterdim ama format olayını bilmiyorum hem de orda dest edip gondersinler bi sorun cıkarsa ugrasamam bi daha

Top Bottom