Yardım Donanım Arşivi Gençer Gaming Sistemi Gelen Varmı

hocam bi fotograf atarmısın sana zahmet :) bir de termal macun ne kullandın
1676012577850.png

dostum kasa bu şekilde baya güzel oldu ama kasanın genel özelliklerini beğenmedim onu belirtim küçük ve ekstra hdd koymak için yer yok mecbur bir yerlere tutturuyorsunuz zor bela, termal macun kullanmadım daha doğrusu işlemcinin üzerinde bulunan termal macunu kullandım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyunda 60 65 normal hocam
boşta 50-60 arası - düşük sistemli oyunda %65 leri gördü

Alıntıyı görüntüle
dostum kasa bu şekilde baya güzel oldu ama kasanın genel özelliklerini beğenmedim onu belirtim küçük ve ekstra hdd koymak için yer yok mecbur bir yerlere tutturuyorsunuz zor bela, termal macun kullanmadım daha doğrusu işlemcinin üzerinde bulunan termal macunu kullandım.

cok iyi güzel günlerde kullan kardeşim

Alıntıyı görüntüle

İşlemcinin o kadar ısınması anormal değil mi bu kasa için ?

cok iyi güzel günlerde kullan kardeşim
Sağolasın dostum teşekkür ederim

İşlemcinin o kadar ısınması anormal değil mi bu kasa için ?
dostum kasa iyi değilki ufacık kasa, kendi stock fanıda iyi degil zaten 5600 için yeterli değil normal olarak yetmiyor, kule tipi şart

dostum kasa iyi değilki ufacık kasa, kendi stock fanıda iyi degil zaten 5600 için yeterli değil normal olarak yetmiyor, kule tipi şart
gelsin bi testini yapıyim riskli gibiyse alıcam fan kasaya da ek alırım belki ama sen kasayı masanın ustune koysan daha iyi hava girmez mi?

Ufaklığından değil hava akışıda mı yetersiz ondan sordum hocam.

gelsin bi testini yapıyim riskli gibiyse alıcam fan kasaya da ek alırım belki ama sen kasayı masanın ustune koysan daha iyi hava girmez mi?
kanka masanın üstünde yerim yok ondan dolayı bişi yapamıyorum :D

Ufaklığından değil hava akışıda mı yetersiz ondan sordum hocam.
hava akışı açısından bir şey diyemiyorum ancak kasamı gördünüz zaten kasa boştayken masaüstünde bi youtube açıktı arka tarafı diğer kısımlara gçre 3-5 derece kadar daha sıcaktı

ki fenada toplamamışım bence
1676015492468.png

Ben performax in kule tipini siparis rttim bide arctic mx 4 pc gelince degistirecem

Bende POWER BOOST VK-G3621C kasa var ona mı toplasam acaba. Hangisi daha iyidir?
Kankam o tamamen senin seçimin, kasayı bi gör üst tarafında 2 tane fan için yer var zaten ben oraya daha sonra egzoz fanı çakıcam 2 tane sonra tam olucak :D

Ben performax in kule tipini siparis rttim bide arctic mx 4 pc gelince degistirecem
kanka stock fanda çalışır götürür işini görür yani sağlam fan gelene kadar

Kankam o tamamen senin seçimin, kasayı bi gör üst tarafında 2 tane fan için yer var zaten ben oraya daha sonra egzoz fanı çakıcam 2 tane sonra tam olucak :D

kanka stock fanda çalışır götürür işini görür yani sağlam fan gelene kadar
Hocam genellikle performax onerilirdi bende onu aldim

2 klik sivi soğutucu takacak halim yok 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,165,519
Üyeler