Biosta 73° olması hiç normal değil.Alıntıyı görüntüle
her şey güncel fakat böyle yardım edebilir misiniz nolur ? videoda böyle değildi değerler ??
ne yapmam gerekir videoda böyle değildi abdullah abi de niye böyle değildiBiosta 73° olması hiç normal değil.
Abdullah abi normalde sistemleri stok halde teste sokuyordu ama bi UV kokusu alır gibi oldum.ne yapmam gerekir videoda böyle değildi abdullah abi de niye böyle değildi
ben hiç anlamam ki o işlerdenAbdullah abi normalde sistemleri stok halde teste sokuyordu ama bi UV kokusu alır gibi oldum.
UV yapabilirsiniz en basitinden 1.3V 4.2GHz den başlayın eğer sorun çıkmıyorsa voltajı azar azar düşürün
VDDR CPU Voltage veya CPU CORE VOLTAGE ayarını 1.30000V yapıyorsun.ben hiç anlamam ki o işlerden
Bilmiyorsanız Ryzen Master programını indirin orası gayet basit zaten , ordan direk dediğim ayarları yapın. Daha sonra Aida64 FPU testini açın 5-10 dakika boyunca sorun çıkmazsa voltajı biraz düşürüp tekrar deneyin.ben hiç anlamam ki o işlerden
kanka iyi misin 1 hafta önce aldım pc yi senelik değil kiİşlemciye termal macun sürün, fanınızı kontrol edin eğer yeterince hızlı çalışmıyorsa yeni bir tane alın.
Eğer her şey normal ise fan hızını max speed yapın birde öyle deneyin, olmaz ise işlemci değiştirebilirsiniz.
bilmiyorum vallaha gamingen teknik desteği arayacagim eger gerekirse yolluycagimAbdullah abi normalde sistemleri stok halde teste sokuyordu ama bi UV kokusu alır gibi oldum.
UV yapabilirsiniz en basitinden 1.3V 4.2GHz den başlayın eğer sorun çıkmıyorsa voltajı azar azar düşürün
Isındığı için garantiye almazlar.bilmiyorum vallaha gamingen teknik desteği arayacagim eger gerekirse yolluycagim