Forum altyapısı olarak XenForo kullanıyor. Sunucu olarak ise Cloudflare.merhaba bir arkadaşımın ve benim forum sitem var donanım arşivi iste ve forumunu hangi firmaya emanet ediyor bizlerde emanet edelim.
hosting diyorum barınması gereken bi ssd ne bilim çekirdek olması lzım yaForum altyapısı olarak XenForo kullanıyor. Sunucu olarak ise Cloudflare.
cloudflarehosting diyorum barınması gereken bi ssd ne bilim çekirdek olması lzım ya
Hocam CloudFlare sunucu sağlıyor mu ? Bu adamlar benim bildiğim doğduran sunucu hizmeti vermiyor.Forum altyapısı olarak XenForo kullanıyor. Sunucu olarak ise Cloudflare.
sağlamıyor sağlasa zaten dünyadaki bir çok insan gider paraya kıyar alır , ddos hizmeti sunuyor.Hocam CloudFlare sunucu sağlıyor mu ? Bu adamlar benim bildiğim doğduran sunucu hizmeti vermiyor.
Ddos saldırılardan korumak için ipyi gizliyor ve 104 ile başlayan ipleri koyuyorlar diye biliyorum.
size özel hostingmi yoksa hosting satışı varmı firmanın bi spoiler verebilirmisin.Cloudflare sunucu değil. Yerli bir firma kullanıyoruz ama adını veremem.
cf sunucu hizmeti normalde veriyor mu kiCloudflare sunucu değil.
CDN falan var ama sunucu hizmeti bilmiyorum yok herhalde.cf sunucu hizmeti normalde veriyor mu ki
argo tunnel ve spam korumasi disinda hizmeti var mi