Neler Yeni

DONANIM ARŞİVİ İLK EKRAN KARTI HEDİYESİ GELDİ

okanb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Okan B.
11.14'de 1. dakika dolmadan yazdım ama hadi hayırlısı

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,634
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Donanım Arşivi'nin geriye dönük ve bundan sonraki videolarını çok dikkatli izleyin böyle fırsatlar zaman zaman gelir bakın karşınıza çıkıyor böyle hem bişey öğreniyorsunuz hemde Hediye kazanıyorsunuz hangi kanal yapar bunu başka

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,549
İsim
Arda Eren Aslan
11.14'de 1. dakika dolmadan yazdım ama hadi hayırlısı
benim de o civarda olacaktı ama ben ilk başta göremedim. Açı falan aradım görmek için sonra parlaklığın kısıldığını hatırladım. 3.dk da falan yazdım. Neyse daha 19 tane var.

ahmet71

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
ahmet yusuf aygül
bu yazanların çoğunun ekran kartı var ve yüksek alıp satmak için yazıyolar benim gibi kartı olmayan birine giderse iyi olur ekran kartı olan niye çabalıyorki bana çıksın diye anlamış değilim

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,532
İsim
Olcay akbulut
bu yazanların çoğunun ekran kartı var ve yüksek alıp satmak için yazıyolar benim gibi kartı olmayan birine giderse iyi olur ekran kartı olan niye çabalıyorki bana çıksın diye anlamış değilim
bu etkinlik ihtiyaç sahiplerinin nasiplenmesi için yapılan bir şey değil ki, kemik kitleye verilen teşekkür niyetinde bi hediye sadece

Raichu93

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Atakan AKKUŞ
İlgilendiği Kategoriler
Age of Empires 1-2-3-4 ve Age of Mytholgy serileri.
Instagram
legendeliteteacher05
Açgözlülük , bencillik .

Cihangir

80+ Gold
benimde ihtiyacım var r7 240 kullanan kuzenime verecem kartı

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Konseptimiz "ilk bilen kazanır helali hoş olsun"

ahmet71

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
ahmet yusuf aygül
bu etkinlik ihtiyaç sahiplerinin nasiplenmesi için yapılan bir şey değil ki, kemik kitleye verilen teşekkür niyetinde bi hediye sadece
aç gözlü olmaya gerek yok sağlam iyi ekran kartınız varsa niye çabalıyorsunuz alıp satmak için

ZlpFilee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
ZlpFilee
dk 3 de yazdım 7 diye be

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,532
İsim
Olcay akbulut
aç gözlü olmaya gerek yok sağlam iyi ekran kartınız varsa niye çabalıyorsunuz alıp satmak için
önce haddini bil hocam, bilmeden konuşma. Ekran kartı çıkarsa kendim kullanacağım ekran kartımın chipseti bozuk. Nasipte varsa sana çıkar durduk yere olay çıkarma

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç