no-name
80+ Silver
Sıfırcı hoca gibisin abi bu nasıl soru
Çok hoş
Çok hoş
benim de o civarda olacaktı ama ben ilk başta göremedim. Açı falan aradım görmek için sonra parlaklığın kısıldığını hatırladım. 3.dk da falan yazdım. Neyse daha 19 tane var.11.14'de 1. dakika dolmadan yazdım ama hadi hayırlısı
bu etkinlik ihtiyaç sahiplerinin nasiplenmesi için yapılan bir şey değil ki, kemik kitleye verilen teşekkür niyetinde bi hediye sadecebu yazanların çoğunun ekran kartı var ve yüksek alıp satmak için yazıyolar benim gibi kartı olmayan birine giderse iyi olur ekran kartı olan niye çabalıyorki bana çıksın diye anlamış değilim
Açgözlülük , bencillik .bu yazanların çoğunun ekran kartı var ve yüksek alıp satmak için yazıyolar benim gibi kartı olmayan birine giderse iyi olur ekran kartı olan niye çabalıyorki bana çıksın diye anlamış değilim
benimde ihtiyacım var r7 240 kullanan kuzenime verecem kartıbu yazanların çoğunun ekran kartı var ve yüksek alıp satmak için yazıyolar benim gibi kartı olmayan birine giderse iyi olur ekran kartı olan niye çabalıyorki bana çıksın diye anlamış değilim
Konseptimiz "ilk bilen kazanır helali hoş olsun"bu yazanların çoğunun ekran kartı var ve yüksek alıp satmak için yazıyolar benim gibi kartı olmayan birine giderse iyi olur ekran kartı olan niye çabalıyorki bana çıksın diye anlamış değilim
aç gözlü olmaya gerek yok sağlam iyi ekran kartınız varsa niye çabalıyorsunuz alıp satmak içinbu etkinlik ihtiyaç sahiplerinin nasiplenmesi için yapılan bir şey değil ki, kemik kitleye verilen teşekkür niyetinde bi hediye sadece
önce haddini bil hocam, bilmeden konuşma. Ekran kartı çıkarsa kendim kullanacağım ekran kartımın chipseti bozuk. Nasipte varsa sana çıkar durduk yere olay çıkarmaaç gözlü olmaya gerek yok sağlam iyi ekran kartınız varsa niye çabalıyorsunuz alıp satmak için
Herkes istiyor herkes kendini düşünüyor.Konseptimiz "ilk bilen kazanır helali hoş olsun"