Neler Yeni

Ana Konu DONANIM ARŞİVİ İMZALI YENİ SİSTEM 11.999 TL RX6600 / R5 5500

Aykut D.

80+ Gold

GirayHan

80+ Platinum
asrock iyi markadır. bir ara mining sistemimde kullandım yaklaşık 4 anakartını ne arıza yaptı nede bios'undan yana sorun yaşadım.

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,697
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
asrock iyi markadır. bir ara mining sistemimde kullandım yaklaşık 4 anakartını ne arıza yaptı nede bios'undan yana sorun yaşadım.
Aynen öyle. Asrock gayet iyi bir firma. Ben orada gülmüşüm sanki yeriyorum gibi olmuş ama arkadaşın yazdığına gülmüştüm. Bu paraya bu sistemden yapan varsa atın link biz de görek :D

GirayHan

80+ Platinum
Aynen öyle. Asrock gayet iyi bir firma. Ben orada gülmüşüm sanki yeriyorum gibi olmuş ama arkadaşın yazdığına gülmüştüm. Bu paraya bu sistemden yapan varsa atın link biz de görek :D
valla konuyu az önce okudum. bu forumda kafası çalışmayan çok insan var. marka bazında değerlendirmek gerekirse fena sistem değil. parası olan gider 100k sistem toplar zaten bu tarz orta yollu bir sistem için kafa ütülemeye çok gerek yok para azdır alırsın kullanırsın.

WhoCares

80+ Gold
aha reaksiyonlarda bende varım ben markaya zaten kötü yada iyi diye yorum yapmadım ki adamın ordaki yazdığı cümleler mantıksızdı ona ithafen güldüm ki diğer üyelerinde o şekilde düşündüğüden zerre şüphem yok burda seni kırmak yada üzmek değildi ama üzdüysem kırdaysam özür dilerim @Abdullah Hacıgül

yfurkan38

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Furkan Yavuz
direkt iptal.taksitle 18 bin çok.
Hocam benim kuzende almayı düşünüyor 6 taksitle 17k 9 taksitle 18k'ya geliyor. Bu fiyata değmez demiştim bende ama başkada sistem bulamadım, sizce ne yapalım?

invy

80+ Bronze
Gençer gaming kargoda sıkıntı yasatirmi

hikoo

80+ Bronze
Hocam benim kuzende almayı düşünüyor 6 taksitle 17k 9 taksitle 18k'ya geliyor. Bu fiyata değmez demiştim bende ama başkada sistem bulamadım, sizce ne yapalım?
Kasa ve psu pek tatmin etmedi beni, o anakart zaten artik klasiklesti ama butceye gore fena deigil. Ki zaten bu sistemlerden alirken 500 gb ssd'in yetmeyecegini hesaba katip almali herkes.

yfurkan38

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Furkan Yavuz
Kasa ve psu pek tatmin etmedi beni, o anakart zaten artik klasiklesti ama butceye gore fena deigil. Ki zaten bu sistemlerden alirken 500 gb ssd'in yetmeyecegini hesaba katip almali herkes.
Alınabilir mi o zaman, çünkü bu fiyata başka sistem bulamadım ayrıca eğer başka sistem bulsak gene taksit yaptıracak gene faiz koyacak 18 bine monitör dahil bulamayacağız gibi geliyor. Ne yapalım sizce?

Top Bottom