Muhteşem olmuş bütçeyi 1k daha arttıp işlemci 5600 ile değiştirilmeli
video içerisinde indirim kodu mevcut direkt tam fiyattan almayın
banka uygulamasına gir ordan kartlarım kısmına gel yapılan işlemde ertele yada taksitlendir seçeneği yazargaranti bankası, nasıl öğrenebilirim?
Ziraatte direkt işlemlerden taksitlendirebiliyorum. Garantide bilgim yok mhyi ara istersen.garanti bankası, nasıl öğrenebilirim?
Aynen öyle. Asrock gayet iyi bir firma. Ben orada gülmüşüm sanki yeriyorum gibi olmuş ama arkadaşın yazdığına gülmüştüm. Bu paraya bu sistemden yapan varsa atın link biz de görekasrock iyi markadır. bir ara mining sistemimde kullandım yaklaşık 4 anakartını ne arıza yaptı nede bios'undan yana sorun yaşadım.
valla konuyu az önce okudum. bu forumda kafası çalışmayan çok insan var. marka bazında değerlendirmek gerekirse fena sistem değil. parası olan gider 100k sistem toplar zaten bu tarz orta yollu bir sistem için kafa ütülemeye çok gerek yok para azdır alırsın kullanırsın.Aynen öyle. Asrock gayet iyi bir firma. Ben orada gülmüşüm sanki yeriyorum gibi olmuş ama arkadaşın yazdığına gülmüştüm. Bu paraya bu sistemden yapan varsa atın link biz de görek
Hocam benim kuzende almayı düşünüyor 6 taksitle 17k 9 taksitle 18k'ya geliyor. Bu fiyata değmez demiştim bende ama başkada sistem bulamadım, sizce ne yapalım?direkt iptal.taksitle 18 bin çok.
Kasa ve psu pek tatmin etmedi beni, o anakart zaten artik klasiklesti ama butceye gore fena deigil. Ki zaten bu sistemlerden alirken 500 gb ssd'in yetmeyecegini hesaba katip almali herkes.Hocam benim kuzende almayı düşünüyor 6 taksitle 17k 9 taksitle 18k'ya geliyor. Bu fiyata değmez demiştim bende ama başkada sistem bulamadım, sizce ne yapalım?
Alınabilir mi o zaman, çünkü bu fiyata başka sistem bulamadım ayrıca eğer başka sistem bulsak gene taksit yaptıracak gene faiz koyacak 18 bine monitör dahil bulamayacağız gibi geliyor. Ne yapalım sizce?Kasa ve psu pek tatmin etmedi beni, o anakart zaten artik klasiklesti ama butceye gore fena deigil. Ki zaten bu sistemlerden alirken 500 gb ssd'in yetmeyecegini hesaba katip almali herkes.